Jag är sugen

Helt galet sugen på godis. Jag tror jag kolavippar om jag inte får godis snart!!! vart kom detta sug ifrån? hujja... Men ska hålla mig till imorgon iaf innan det blir godis. För imorgon räknas som påsk ;) hihi.. och då får man äta...MASSOR ;)

Snart, eller ja snart och snart så blir det iaf middag så då kanske begäret stillas lite :) förhoppningsvis :)

Ikväll blir det bara mys med älsklingen :) Kommer ju inte ses på hela påsken så vi ska passa på att mysa ikväll. Kolla lite film och bara vara :) och här är en till som tycker om myskvällar



en som alltid somnar till filmen ;P

Shopping

Visst är det kul att shoppa? :)
Jag ser det som terapi, haha :P Nä men det är en bra känsla att få shoppa. Fast man inte shoppar åt sig själv, men själva shoppandet :) Anna ringde strax efter jag vaknat (hade just hunnit få i mig frukost) och frågade om jag ville följa med till storheden.

H&M har tydligen clubdagar (missat de) så köpte lite babykläder :) Det hittar man alltid, och det finns massa fint :) Köpte även några bodys från Lindex. Nu har vi shoppat färdigt med babykläder iaf till den första tiden, har så det räcker :) Så nu blir det att hålla fingrarna i styr och inte köpe fler :)

Ikväll blir det bio med Anna :) ska bli kul, alltid roligare att se film på bio ;)

Jag har fått jobb :D

Så himla skönt det känns :) Är så glad, tur att det finns folk som vill anställa mig, fast jag är gravid :) Det känns riktigt bra, och jobb inom det jag är utbildad i också :) Får berätta mer senare, nu ska jag vila lite innan jag måste iväg till barnmorskan :)

Jag är glad :)



Sådär, nu ska jag uppdatera lite bättre :)

Strax efter att jag åkt iväg och sitter i bilen på väg mot Boden får jag ett sms. Där står:
Hej din pojkvän är utelåst (osv....)
hihi, oooops ;P Så kan det gå :) Andreas hjälpte mig att skotta bilen(parkeringen) innan jag for och jag gick sist från lägenheten, för jag tog sopor med, och låste dörren som vanligt efter mig. Tur att han iaf hade någonstans att vänta under tiden :) och han hann i tid till jobbet som tur var ändå :)

Väl i Boden fick jag ett supertrevligt mottagande och det kändes inte ens som en intervju, utan som ett samtal. Alla som arbetar där verkar super trevliga, så det kändes riktigt skönt. Kommer få börja jobba antingen nu i veckan (om det skulle behövas) eller så blir det efter påsken. Jag kommer få vikariera på olika skolor men de försöker hålla det till max 3-4 olika skolor vilket jag tycker låter super, istället för att springa runt överallt i kommunen :) Plus att de kommer försöka placera mig i skolor som ligger närmast Luleå kommun för att avståndet ska bli kortare :) Nu längtar jag bara efter att få jobba min första dag! Har ju gått här hemma tillräckligt länge så vill jobba lite innan barnet också kommer :) Hoppas de blir redan denna vecka :)

Till middagn fixade Andreas tacopaj. Det var såååå gott :) Om jag hade haft en stor magsäck hade jag ätit huuuuur mycket som helst :) Tror det är min nya favorit för tillfället ;) Älsklingens tacopaj, ojojoj :)

Nu ska jag njuta lite av att slöa resten av kvällen :)

...och tack för alla gratulationer :)

Vilket tråkigt väder...

..kul väder ute då... man blir bara less. Varför ska det snöa nu????? Usch! Man har då inte lust att göra någonting när det är sådant här väder. Kanske passa på att gå igenom lite saker i köket och rensa ut lite innan flytten :) Den närmar sig den också :)


Jag längtar till SOMMAREN!! Kan den inte vara här nu :)

Myskväll

Idag var jag verkligen rastlös på morgonen, visste inte vad jag skulle ta mig till :P
Fick reda på att de var marknad så var Anna on på face, fråga om hon skulle följa och hon var på :) Jag fick något att göra :) Marknaden var dock inget att hurra över, tror det är den sämsta marknaden som jag någonsin varit på :P haha... men men kom iväg hemifrån en sväng och fick ju träffa Anna om inte annat ;)

Köpte mig iaf en stor karra påse på kioskpiraten, åkte sedan till kvantum och köpte dricka och chips så snart blir det lördagsmys här i lägenheten :)

Måste bara säga att vi har så snälla föräldrar som så gärna vill hjälpa till nu när barnet snart kommer. Mamma och pappa betalade ju som jag tidigare nämnt barnvagnen åt oss. Andreas mamma har sagt att hon betalar bilbarnstolen och att hon även för över lite extra pengar utöver det som är välbehövligt när vi åker till ikea och shoppar barngrejjor. Att de är snälla :)

Bultar

I mina fötter efter att ha stått i ett x-antal timmar på jobbet.
Nu blir det sängen för det ska jobbas imorgon också.

God natt

Kärlek


 

Andreas håller om magen :)

 

 


Sol Sol Sol

Vad härligt det är att solen skiner :) Man blir genast mycket gladare :) Satt ute en timma här innan på balkongen och tänkte leta mig dit igen :) Kanske man kan få lite färg i ansiktet iaf ;)

 

Sol sol sol ;)

 

Vår :)

 

Wilma myste i min famn under hela tiden jag satt på balkongen :) Nu ska bara snön också börja smälta så kan man njuta lite till :) Det droppar från taken iaf och man kan höra några isklimpar smälla ner i backen, de är nice! Och ju snabbare sommaren kommer betyder också att BF-datumet närmar sig :) Inne i vecka 31 nu. (För att vara exakt så v30 + 1 dag) Nedräkningen har startat på riktigt nu :)

En veckas väntan igen...

Bilder från igår...



Det var riktigt härligt att vara ute igår, frisk luft och sol :) Vi satt vid isen bara här strax nedanför. Det var så dåligt trampat med spår så gick som inte att promenera efter isen. När Josefine och Charlie skulle hem tror jag att det var en kvinna som försökte ge oss en katt. Först förstod vi inte om hon bara ville att vi skulle hålla i den, men det verkade som om hon sedan ville att vi skulle ta den.

Sussa, Rickard och Noah var förbi igår kväll. Blev att spela sequence. Dock gick det inte så bra för mig och Sussa :P Men nästa gång, då jäklar :) Var iaf riktigt kul och jag tycker det är så kul de spelet :D

Skulle ha farit på arbetsintervju idag, dock ringde de nu på morgonen och boka om det till nästa måndag istället. Lite tråkigt, var som taggad och ville fara på intervju och vill ju ha jobbet också :) Men får vänta en vecka till och se vad de säger.

Ska nog sitta ute på balkongen idag och sola lite :) Låta fräknarna titta fram ;) Märkte direkt efter igår att det börjat "ploppa upp" lite fräknar :)

Ut i det härliga vädret!

Nu blir det att vara ute en stund i det fina vädret :) Solen skiner och jag kunde höra några fåglar kvittra tidigare på morgonen :) Väntar på Josse och Charlie, sedan ska vi ut på isen :) De borde vara här när som helst :)


Umgåsdag :) helt lovley!

Vilken härlig dag det har varit (och den är inte slut ännu).

På morgonen var jag och Andreas förbi hos Andreas och Mia. "Andreasorna" hade bestämt hockeyspelardejt så jag och Mia satt och surra under tiden tills hon skulle iväg på jobbintervju. Efter de stanna jag ett tag och kolla när grabbarna spelade hockey (mest för att jag väntade på lunch :P haha). Mia fick jobbet också så ett STORT GRATTIS till dig :) Känns riktigt kul för hennes skull. Så nu sviker hon mig och slutar vara arbetslös :P hihi..

Här en ovetandes Mia om att hon strax har jobb :)

Man kan servera kaffe seriöst eller...

Älsklingen laddar inför hockeymatchen med att visa tungan?!? :P


Linda ringde mig under dagen och meddelade att hon tänkte komma och hälsa på. Så glad jag blev :D Har inte sett henne på huuuuur länge som helst så kändes extremt roligt att hon kunde hälsa på. (Tyvärr ses man inte så ofta när man bor i olika städer) Hon dök upp efter lunch med ena sonen Elias. Vilken söt liten krabat ;) Han var så glad och pigg och hade sådan energi så det var riktigt kul att bara iakta honom :) Och kramgo :) helt underbart hur många kramar jag fick, och det var rejäla kramar det med. Var riktigt kul att ses och vi har bestämt att vi ska ses i April igen. Längtar redan :)

Söta mor och son

Sedan när Linda var och hälsade på ringde Carro. Kusinerna ska komma på besök ikväll så nu väntar jag på dem :)


Sådan härlig dag, fått umgås med vänner och väntar på fler att umgås med. Kan det bli en bättre dag!! Ni vänner är helt underbara, allihopa :D


Fler umgåsstunder är inplanerade i helgen och hoppas hinna träffa Anna, Josse, Marie och Sussa också :) Det är planen iaf, får hoppas den håller!

För första gången i mitt liv...

... så har jag haft näsblod. Drack kaffe och vips hade jag blod i kaffet. Dock varade det hela i sådär 20 sekunder innan de slutade. Men ändå, aldrig blött näsblod förr så det var första gången i mitt liv idag. Nu är jag alltså inte längre näsblodsoskuld! haha... Ja de var det intressanta i mitt liv som hänt sen jag vaknat ;P



Nu har jag beställt bilbarnstol från nätet också (eller vi telefon blev det). Så bara invänta på att den ska komma. Det blev en akta graco tillslut. Britaxen kändes för dyr. Men bra pris, de hade inte ens uppe den på hemsidan eftersom de bara hade inne 10 stycken av den i lager och det är till och med 2010 års modell.



Tandproblem.

Inte jag, men jag tror ena katten har :( Misstänker att Wilma har lite problem med sina tänder. Men det kostar skjortan att först behöva ta henne på en undersökning och sedan åtgärda om det behövs. Bara en vanlig tandtjosanåtgärd kostar nästan 1400 kr och sedan om de "hittar något annat" så blir det dyrare. Hon har som tappat en liten bit på framtanden (i en huggtand) så om de måste åtgärda det blir det äckligt dyrt. WHAT TO DO??? Hon verkar inte ha ont eller så och har inga problem med att äta. Men jag blir ju orolig för min sötnos. Upptäckte det med tanden för någon dag sedan och ringde veterinär och rådfrågade idag.

Vill ju att plutten ska må så bra som möjligt! Fast hon verkar göra det nu, men... Jag ger dem nå anti-plack grejs varje dag (som ska vara bra för andedräkten, plack och tandsten), men de kanske inte räcker... Har ju inte gjort det i alla år jag haft henne. Men veterinären sa att det är en så ung katt så det borde inte vara nå "problem".


Inte alls avundsjuk, inte alls ;P

Varis hos barnmorskan på morgonen. Allt såg bra ut och jag fick känna på huvudet :) Det var lite häftigt måste jag säga ;) Magen (eller kanske ska säga bebisen) växer som den ska och mina värden ser bra ut och så :) Har iaf gått upp nu 1,8 kg sedan inskrivningen och barnmorksan sa att det är nu jag ska börja gå upp i vikt också. (Är 29 fulla veckor plus en dag)

Skjutsade Simon och Johanna till flygplatsen nyss. De åker till Thailand och blir där fram till påsk. Nej då, jag är inte alls avundsjuk ;P Inte alls!!!!!!!! Men hoppas på att de får en riktigt bra semester såklart ;)



Fatta vad härligt att åka utomlands, vill också :P

Skulle ju berätta om helgen, men kortfattat var den superbra och jättetrevlig :) Alltid lika kul när svärmor kommer och hälsar på :) Melodifestivlen var ju också i helgen, om rätt låt vann...? njaa.. inte enligt mig. Höll på Salem eller på Manboy... tror de hade varit bättre att ha dem i eurovision. Men men...

Blev sällskapsspel förresten i söndags, kände mig dock helt tom i huvudet. Vi spelade med andra ord och då ska man ju ha en massa andra ord på lager, men icke!! Det stod lite stilla för mig ;P nästa gång, då jäklar :) hihi.. men kul var det :) Sällskapsspel är alltid kul :)




Dagarna har flygit förbi

Har varit dålig på att uppdatera.
Har haft besök av Andreas mamma sedan i torsdags så har inte blivit av att sitta framför datorn :P

Får uppdatera bättre imorgon.

Storstädning :(

Så ser min dag ut! Storstädning av lägenheten. Eller kanske ska säga, storstädar så länge och så mycket jag orkar :) Ska ta och fixa mig en kopp kaffe innan jag kör igång. Men skurning är ett av måstena idag iaf. Alldeles för länge sedan det skurades!! Varit lite dålig på det, men lättare att bara köra med dammsugaren.

Nej, lika att ta kaffet och sedan köra igång så man får det bortgjort!



Less, irriterad och arg!!

Blir less a-kassan. Varför kan det inte bara fungera på en gång, varför måste det tjorva.
Nu kommer det nya papper som ska fyllas i som jag egentligen redan har nämnt åt dem. Nu ska tydligen mitt ärende ändå prövas på nytt. Sedan har man de nya reglerna. Jobbar man deltid (vilket mina demo-jobb räknas som) så har man bara 75 dagar ersättning. Men jag demar kanske 3 ggr i månaden, 75 dagar försvinner därmed jäääävligt snabbt. Är det inte bättre att man jobbar något än ingenting alls, väldigt underliga regler! Kommer säkert inte få någon ersättning alls :(

Hujja, less allt tjorv! Att det inte bara kan fungera :(

Vad tror de att folk ska leva på, luft eller!!?
Just nu känns det inte som om det är värt att betala en avgift till a-kassan (som man betalt i flera flera år) när det inte ens hjälper en när de väl behövs.




Härligt väder

Ååhh, så härligt väder ute :) + 5 grader och så sken solen alldeles nyss.
Dock gick den i moln nu, men ändå. Jag känner att våren är på väg :) NICE!!


Therese på besök hela helgen

Har varit en riktigt kul helg och så otroligt roligt att Therese kom och hälsade på :)

Jag och sötaste Therese :)


Fredag hade vi hårfärgningsdag som inte riktigt slutade som planen egentligen var. Blev några färgningar innan vi fick ett resultat :) och i slutändan blev Tessas hår riktigt snyggt ;)

Lördag var verkligen en heldag, vi började med att gå på stan. Jag shoppa lite nya kläder, så skönt med lite nytt. Det är terapi att shoppa :D så är det bara ;) Hittade en cardigan, en tröja och ett linné på gina. Linnet hade jag redan spanat in på internet och så hade gina den i butiken med så kunde inte motstå ;p Sedan blev de lunch på max och bio efter de.

Vi såg Alice i underlandet. Jag hade inte några direkta förväntningar av filmen, men nog hade jag trott att den var bättre. Om någon funderar på att se den, rekomenderar jag att man hyr den istället.

Sedan var det iaf dags för bowling, och jag var sämst som vanligt :P haha, no suprise där. Ska aldrig mer bowla. Hatar att vara sämst :P haha... och så går det bara sämre när det väl börjar gå dåligt med. Lättare att bowla på wii, där går det bättre än i verkligheten :P hehe...

Väl hemma från bowlingen och när middagen var i magen skämde jag och Therese bort vår hy lite ;) Gjorde ansiktsbehandlingar och lite annat smått och gott ;) Mary Kay har ju så sjukt bra produkter, me looove :)

Idag åkte Therese hem, lite tråkigt. Wilma saknar också henne. Här hitta vi henne efter att Therese hade åkt.

Wilma inkurrad i sängkläderna där Therese sovit,
hon saknar henne på en gång!!

 

Även efter att Andreas bäddat sängen så vägrar hon lämna sängplatsen,

hon ligger nog och väntar på att hennes sovkompis ska komma.. Therese var är duuuuu? ;)


Hårfärgning

Oj vad trött jag var i morse, tänkte att jag skulle stiga upp när Andreas for till jobbet, men icke. Blev några timmars sömn efter de.

När jag väl vaknat och frukosten var i kroppen åkte jag och Tess ut till storheden och shoppa lite. Therese köpte hårfärg. Snart, på ett tag, ska vi mixtra lite med hennes hår ;) Så får vi se i slutändan vad det blir för resultat :)

Nu lite kaffe innan jag börjar med hennes hår.

En ny familjemedlem

Igår blev det slutligen av (efter några om och men :P ) att hälsa på Malin och Jens som flyttat i januari alldels nära oss, tar typ sådär 30 sekunder att gå. Men mitt och Malins scheman har inte riktigt matchat innan. Vi skyller på det iaf ;P Där bjöds det på fika och så spelade vi wii :) De har massa roliga wii spel :) De har även utökat familjen deras med en söt liten/stor kisse :) Han har blivit omhändertagen från att inte ha haft något hem till att få ett nu :) Mysig, fin och tjock var han ;)

Såklart var han väldigt blyg, men de har bara fått han för någon dag sedan så han vänjer sig ännu vid miljön :) Men han tittade fram iaf och jag mutade han med godis som jag tog med ;) hihi...
Det var iaf riktigt kul att umgås och ses, var ju väldigt länge sedan och vi har inte haft den bästa kontakten heller sedan jag och Malin inte längre var kombos. Men men, det blir så ibland. Kanske kan bli ändring på det nu? :) De har iaf gjort en av de bästa investeringar man kan göra enligt mig. De har skaffat sig ett djur. Jag tycker djur skänker så mycket kärlek.

Idag blir det att städa lägenheten, för mycket damm överallt. Samlas så fort :( så blir dammsugaren i ena handen och dammtrasan i andra handen, i högsta hugg. Eller? :P Ska iaf städa, sedan om det tar sin tid så tar det, men göras måste det iaf. Tess kommer ikväll och stannar till söndag. Riktigt kul att träffa henne :) Man hinner som alltid sakna "de där" ö-viksborna ;)




Fick mig att börja längta...

Läste kusin Mats blogg där han skrivit lite om Armas och sommaren...
Det fick mig att verkligen börja längta efter sommaren och Armas, det är så otroligt vackert på sommaren, det är det! Trots att det är "öde" så är det en av de bästa platserna på jorden som jag vet. Det är lugnt, skönt och man kan verkligen njuta och koppla av. Det är nära till stranden och man kan gå i rösö-kläder utan att det är någon som kollar snett på en :P It´s the place to be at.

Nu har jag en sådan otrolig längtan efter sommar, värme, sol, bad, kubb-spelande, grillkvällar...allt som har med sommaren att göra. Längtar till och med att få springa och gömma mig för bromsar och flyga på rumpan för att jag försöker "back-springa" ifrån dem.

En av mina drömmar är att få bygga en stuga i Armasjärvi (alternativt köpa en). Det är en dröm som jag ska se till att bli sann ;) Så är det bara.

*fortsätter drömma mig bort ett tag*






Middag, sällskapsspel, mys, hockey... osv.

Så har det hunnit gå en hel vecka. Hela förra veckan försvann ju i princip för min del eftersom jag sov bort den. Kunde inte göra så mycket annat på grund av migränen. Men på fredag försvann den ju tillslut :)

Får göra en liten kortfattning av helgen.

Lördag. Jag och Marie åkte ut till storheden och handla lite. Jag ville till djurmagazinet eftersom jag hade en 10% kupong dit och passade på att köpa kattsand då :) Var egentligen bara det jag hade tänkt köpa, men blev lite annat också :P Köpte två nya t-shirts till Andreas bland annat. Hitta på h&m och de kostade bara 99kr/st :) Billigt och bra :)

Senare på kvällen dök Carro, Robin och Mats upp här i Luleå (som planerat) Vi tillagade tacos ;) Det slår aldrig fel. Riktigt gott var det.

Efter maten blev det melodifestivalen. Vilken jag tyckte var sämsta omgången så långt. Dåliga låtar!!! Kan de inte bara plocka bort alla delomgångar och köra på gamla hederliga, en omgång!!! Orkar nästan inte ens se det längre.. fast ändå måste man. Efter det blev det sällskapsspel och gotta :) Vi spelade spel hela kvällen sedan. De åkte hem någon gång vid halv tre tiden. Jag fick en riktig skrattattack. Kunde inte kontrollera mig själv, bara skratta, skratta och skratta. Jag skrattade så mycket så jag började gråta. Alltså gråta på riktigt (typ ledsengråta) jaja, inte lätt att vara gravid och ha alla dessa hormoner :P

 

På söndag blev det ordentlig sovmorgon för mig :) For sedan iväg med Marie till storheden (igen). Vi testade en säng på EM, haha.. Nästan så vi somnade dit :) Men skön var den. Efter att att piggnat till lite på EM for vi och kollade hockey. Niklas spelade. Shit vad länge sedan jag varit och kolla hockey live, så det var riktigt kul. Synd bara att det slutade med förlust för brollis lag :(

 

Idag har vi varit på föräldrautbildningen. Fick se en förlossningsfilm på slutet. De visade inte så mycket av själva förlossningen så, en snäll variant kan man säga. Men när de visade när en av paret fick sitt barn (när den alltså "ploppade" ut) började jag nästan gråta. Fick hålla igen där :P Jag längtar efter vårt!!

 

Oj vad långt allt blev, så går det när man är dålig på uppdatera :)

Nu ska jag mysa lite med mina små söta och kolla "vanlig TV", har ju "bara" kolla OS senaste tiden.

 

 

 


RSS 2.0