Tentaplugg

Tenta på onsdag.. åter tillbaka i verkligheten efter det!

Föreningsfesten

Föreningsfesten var i fredags, var riktigt kul.
Så här såg vi ut, gissa vilka vi var?


Vi var spice girls för er som gissa fel, plus att vi hade två personer till buss och Beckham med också :)

Jag var...


Mel B


Fler bilder finns på min facebook!




Pålördag fick vi besök sedan av Johan och Lena.. De kom med en liten inflyttningspresent till oss :)



Tulpaner + vas
Väldigt fint!!
Kul att ha lite blommor hemma för en gång skull :P
*pik* till dig Andreas ;p hihi


Förresten så alla vet varför jag kommer vara extremt tråkig och bara vara hemma i en månad är för att jag endast har 400 kr att leva på till nästa csn! var sjukt mycket räkningar och varit tvungen att beställa linser med. Kommer inte kunna göra något kul alls :( känns tråkigt, men inte mycket att göra åt. Har man inga pengar så har man inte.

Flitig

En klapp på axeln till mig och Erik. Det har gått jätte bra att plugga idag och vi har inte tagit onödiga pauser eller börjat snacka skit om något onödigt. Utan vi har pluggat och gått igenom gamla tentor och suttit från 09.30 till 16.30 med mindre än en timmas lunchpaus. Flitiga har vi minst sagt varit =)
Blir att sitta imorgon med och gå igenom till tentan.


Så inte hunnit med så mycket mer idag faktiskt.
Ätit middag när jag kom hem, nu placerat mig framför tvn och kommer nog tillbringa resten av kvällen där :p

Jag vet inte

Jag vet inte, jag vet inte,
jag vet inte, jag vet inte,
jag vet inte, jag vet inte
...



Kanske dags att göra gamla ovanorna
 till vanor i vardagen igen?
Jag vet inte...!


Det är jag, det vet jag

ett frågetecken!

Drömmen som inte försvinner

Varför drömmer jag dessa drömmar.... det är absolut inge kul och att vakna gråtandes är inte precis vad jag kallar en god natts sömn.. Hatar den här drömmen som städigt återkommer fast i olika former... Hur får jag de att försvinna? Drömt den i minst fem olika varianter i natt, vilket betyder att jag sovit extremt dåligt.

Vill inte drömma just den här drömmen nå mer!!
Känslan av drömmen är något jag aldrig vill behöva uppleva och ständigt får jag göra det ändå!
Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte vaknade upp bredvid Andreas varje gång där jag kan krypa in i hans armar!

Söndag den 19 April

Vakna när Andreas skulle till jobbet. Han upptäckte på morgonen att det inte gick någon buss så han fick lite panik. Men det löste sig. Wilma var gosig i morse med. hmm.. hon har fått fnatt :p Har inte hunnit göra så mycket ännu, eller i och för sig har dammsugt hela lägenheten :) Skura behövs då inte, var inte så länge sedan jag gjorde det.
Ronja försäker skriva på datorn nu, det betyder nog att hon hälsar till alla :)



Blir att läsa lite skola idag i alla fall. Det som vi bestämde i gruppen att vi skulle ha läst. Annars vet jag inte.. Någon som är sällskapsskjuk så är det bara att höra av sig.


Det sa bara Poff!


Tack mina vänner för en riktigt trevlig kväll igår.
Jag hade otroligt kul och minns inte sist jag skrattat så mycket :)

Kristian kom upp till Luleå igår så blev middag på old brodies, jag och Kristian åt pizza. Amanda och Zandra åt något som inte iaf Zandra kunde uttala :P haha... Inte jag heller, men Amanda var experten ;)

Efter de blev de Stuk för oss... Sara C och Henrik var också förbi där och sa hej och även senare dök större delen av TKL-NPG (vårat år) upp också. Blev ett par öl för mig, men eftersom vi kom dit redan vid 19 tiden så var jag hemma ganska precis kl tolv.

Gårdagens två ord: Poff! och Oxfilé!



Idag ville jag bara inte stiga upp när klockan ringde... Wilma myste och gosa så mycket på morgonen så ville bara ligga kvar och kela med henne. Men sedan ringde Andreas och då fick båda katterna nå sprätt, så lika och kliva upp. Skulle ändå träffas på fällan vi i Ped6 (både vi som är, gamla och blivande) för att bestämma vad vi ska klä ut oss till på föreningsfesten. Blev några tokiga förslag och de spåra lite med jämna mellanrum, haha. Men nu har vi i alla fall bestämt vad det blir.

Nu väntar jag på att solen ska komma fram bakom molnen så jag kan gå ut och sitta på balkongen. Men vädret verkar inte vilja det som jag vill just nu.

Ikväll ska vi iaf grilla, första gången för denna säsong. Det ska bli riktigt gott. Kycklingen ligger i marinad nu!



Ge mig GODIS!

Jag är sugen på gods, så sjukt sugen på godis nu... måste gå till ica!


















Ibland blir man bara förvånad
över hur en person kan bete
sig så olika beroende på vem
som befinner sig i dens närhet!

Vad är de som gör att en person
förändras i olika sällskap?

Synd att det inte alltid är positivt!





Sol :)

Glömde skriva i förra inlägget att mams kapat mitt hår med under påsklovet. Det blev kring 13 cm kortare :/ men det behövdes var så slitet mitt hår!! Sussa märkte det när hon kom hit på en gång så någon skillnad måste de synas.

Sussa hörde då av sig på morgonen och fråga vad jag gjorde och att hon ville komma hit och sitta på balkongen och få lite sol. Tyckte det lät som en mycket bra idé så där har vi suttit större delen av dagen. Är lite röd nu och fått massa fräknar så nog har det gett lite att sitta på balkongen. Det röda kommer säkerligen lägga sig till senare idag så de inte kommer synas så mycket, blekfis som jag är så är det ändå ingen som märker att jag varit ute i solen.

Fick min hobbykatalog idag, fick sån lust att beställa en massa massa massa... men det kostar pengar :( så får se om det blir något alls överhuvudtaget. Tycker det är kul att pyssla och så, funderar på att smått börja med scrapbooking. Men får se, det är mycket man vill men som man inte har råd med.

Skola imorgon, har varit så skönt att inte ha haft skola på så länge, men alltid tar det roliga slut någon gång.

Take care.
Kram

Då var den här påsken över

Kom hem till Luleå igår efter lite ledighet hemma i byn.
Påsken har varit bra och kortfattat har jag
- Pimplat
- Varit på pimpeltävling, fick inge fisk men vann 250 kr ändå :D
- Byggt snögubbe (mycket vacker sådan)
- Hälsat på Mompo och Fammo & Äijä
- Kört skoter
- Åkt skoter
- Ätit massa gotta (både mat och sådant som betraktas som onyttigt)
- Varit på ikea
m.m.

Påsken har varit bra med andra ord :) och de var skönt att komma bort från Luleå lite :P Katterna har njutit, speciellt Wilma som fick fånga fågel och visa upp den.

Igår kväll hann vi tvätta och få fram allt vi handla från ikea. Vi hade en del tvätt, ikeagrejerna gick snabbt att få fram. Vi handla inte så mycket.

Idag har jag och Andreas städat på morgonen efter han kom från träningen. Jag funderar även på att snabbskura lite med när man ändå har städat annars. Har hunnit sitta på balkongen ett tag, då när solen strålade, men nu har den gått i skugga :( När jag satt där kändes det precis som om de vore sommar. Jag blunda och drömde mig bort ett tag.

Nej, ska ta en snabbskurning nu!
Hoppas ni alla haft en trevlig påsk :)

Mot mamma och pappa

Ska göra mig i ordning nu, ta allt till bilen, föra över pengar så jag kan tanka och hämta upp Andreas från stan och sedan åka hem till mams och paps.



Tomt :/

De är så tomt här hemma nu när katterna är på "semester". Det är tyst, inte ett ljud, ingen som pratar (jamar) till en här hemma, ingen att ge mat till... bara tyst. Skulle inte ha skickat dem med pappa igår :P Har inge skola imorgon heller så kommer vara helt ensam imorgon med :( tråkigt. Skyller på mamma, hon som ville ha dem till Armas tidigare.



Jag och Andreas åker till armas på torsdag kväll, han slutar 22.15. Ska bli skönt att komma hem till mamma och pappa över påsk. Har inte varit hem sen i julas så det är på tiden :)

Hade migrän när jag vakna och trodde att det var första passet vi hade skola. Tog tablett och visade sig att vi hade först pass två så kröp ner i sängen igen. Tur var väl de så min migrän hann försvinna.
Efter skolan tog jag en sväng till storheden och köpte cyckellås, hittade dock lite annat också :)

Dag 10, jag känner mig duktig :)

Grattis farbror Jussi

Min farbror fyller 60 år idag, Grattis och hipp hipp hurra!

Måste bara tillägga, han ser inte ut som 60!

Sitter nu och väntar på att de ska höra av sig från verkstaden att pappas bilservice är färdig så jag kan åka och hämta den och fara runt och handla lite... men de sa iofs att den är färdig till eftermiddagen, men vill att den ska vara färdig precis nu!

Fick hem min drömtydarbok idag och headsetet, bra med snabb leverans. Läste lite om de drömmar jag hade i natt och försökte tolka dem, och det stämmer in de som kunde tydas utifrån de, coolt :) Jag drömmer så otroligt mycket så ska bli intressant att kunna tyda sina drömmar.

Nu ska jag fortsätta vänta lite till............

Varit i farten

Föreläsningen på skolan tog inte två pass som det stod på schemat utan det gick till och med under ett pass :) Skönt, kom man hem tidigare. Var ändå så trött och höll på somna när hon babbla där framme. Sussa hörde av sig och var sällskapssjuk så bestämde mig för att åka och hälsa på henne samtidigt som Andreas ändå åkte till jobbet. Vi sågs i stan strax efter 11, sprang på någon affär och gick sedan hem te Sussa. Annie kom också dit efter ett tag.

Plötsligt fick vi för oss att åka till storheden efter att ha läst hur värdelösa erbjudanden de hade ute där. Nä inte värdelösa men vi fick för oss att det var något vi var tvugna att köpa. Vet inte vad de var ens... men dit for vi som en pil och snurra runt efter att vi fixat oh trixat lite med Annies byrå först.

Snäll som Annie var körde hon hem mig efter storheden och klockan var redan 17.30 då så magen var middagssugen och katterna hade saknat mig. Lagade middag och nu sitter jag framför tvn.

Väntar på att Andreas ska komma hem efter hans första "riktiga" arbetsdag och höra hur det gått.
Senare kommer även pappa hit. Han ska till Sthlm fram och tillbaka imorgon och han åker tidigt på morgonen så han sover här.


Härligt väder


Jag, Andreas och Henke tog en promenad med katterna tidigare idag. Härligt väder ute och skönt att få en liten promenad. Blev förvånad över hur duktig Ronja var att gå i kopplet. Det är inte riktigt hennes starka sida, men idag promenera hon som om de vore det enda hon gjort. Så söt min lilla gumma :)

Gårdagen var riktigt rolig, länge sedan jag hade så pass kul när jag festade, OCH jag var INTE bakis idag :) sååå skönt! En lyckad kväll igår.

Jag igår





Bilder från dagens promenad
         
Henke och Andreas              Ronja och Wilma                              Jag

Borde köpa drömtydarbok

Har börjat vakna skumma tider. Idag vid strax före fem... tvinga mig själv såklart att somna om.
Drömde att kusinerna Anna och Pär var ute och promenerade efter Orjasjärvivägen. Jag visste att de var renar där som attackerade människor så jag följde med den.. Ren efter ren drämde vi ner till backen med bara händerna.. det var jobbigt så vi skulle skaffa oss ett rendödarvapen. Vilket blev ett liknande brännbollsslagträ. Fortsatte våran promenad och blev såklart atteckerade av renar. En ren var totalt omöjligt, bet mig i benet och i axeln och var svår att få kontroll över. Tillslut fick jag av mig renen och vakna upp med ont i axeln... Hade legat konstigt..

Mina drömmar är alt underliga, borde kanske börja med en drömblogg. Drömmer ju varje dag ändå.

Henke kom iaf upp igår, han ska på svensexa idag så han sover hos oss. Andreas är och tränar nu så väntar på honom ifall vi ska försöka ta något ryck till storheden och byta ut dammsugaren som gått sönder :/ den tjuuuuuter. Tur att jag fått en liten av Sussa, bra till hands nu och sedan när katterna grusar runt med kattsanden. Så tack igen Sussa, snällt :)

Ikväll är de party för min del och de blir stuk :) Hoppas de blir roligt och bra med folk där!



Undra vad mina drömmar betyder? Har mycket att tolka om jag köper en bok. Drömmer oftast mer än en dröm per natt med som jag då kommer ihåg.





By the way, beställt en drömtydarbok nu :) Hitta billigt på cdon, bara 69 kronor, extrapris. Tyckte det var värt de.
Gör inte så mycket ifall den skulle vara dålig och som student har man gratis frakt där med.
Beställde även bluetooth headset till telefonen!

         



Sjuk? Feber? Frossa iaf...

Fryst heeela natten, vaknat flera gånger och försökt kurra ihop mig i hopp om att bli varm under mitt härliga duntäcke som annars brukar vara så varmt.. Men nej, bara frös och frös... brr..
Misstänkte att jag hade feber när jag steg upp så var tvungen att kolla tempen... Efter ett tag piper det och det visar 35,2, de kunde ju inte stämma så var tvungen att ta om... Då visar det 34,7, men va är de här. Vägrar tro så testar igen.. 35,4 vilket jag nöjer mig med, de var lite bättre än de två föregående.. inte konstigt att jag fryst på natten!!! Jag har ganska låg temp annars, ligger kring 36,0 - 36,3 något i vanliga fall, men tyckte de var lite väl lågt idag!
Har inte kollat hur tempen ligger till nu men skulle tippa på att den är tillbaka till de normala :) Fryser inte nu :)

Ska nog ta och blåsa ägg nu och sedan måla dem så man får de lite påskigt här hemma. Har bytt ut duken i köket till påskduk och sedan gjort ljusarrangemang i gult samt lagt nå påskägg och kyckling på pinne i en blomma. Så bara lite påskigt i köket och så får de vara också. Ska ändå hem till mams och paps till påsken där mams nog har pyntat mycket mer.


Sitter och väntar...


Sov länge idag, eller länge för mig iaf. Brukar stiga upp vid sju-åtta vanligen och idag steg jag upp först strax före tio. Skönt att sova ut :) Fick mysa med Ronja en halvtimma med innan jag tog mig upp från sängen, hon var supergosig.

Nu har jag hamnat i en Bengalnojja igen! Vill ha en bengalkatt. Har hittat den den "perfekta bengalkatten". Men den finns i Norrköping :( lite väl långt bort och så kostar den ju bara sådär 9 000 kr :/ och sen kanske Andreas är allergisk mot den :( typiskt!!! Men kikar ändå på bengalkatter :) Uppfödaren i Pite väntar kull till hösten så ska hålla koll i höst , jo ett tag kvar men måste ju vara förberedd :p hihi

Sitter och väntar på Sussa och Annie, vi ska till storheden. Sussa skulle köpa bord. Sen åker jag till stan och hälsar på Sussa där. Måste kolla hur hon fått i nya lägenheten nu =)

Åker sedan hem när Andreas slutar..
Nu måste jag göra lunch innan de kommer kom jag precis på..

Bye!

Förresten dag 4, det går bra för mig :D

Dag 3

Det går bättre än förväntat och glad för det är jag. Inne på dag tre nu och har jag klarat mig så här långt ska jag då f*n se till och fixa det med :) Men skulle någon komma och bjuda mig på en nu skulle jag inte kunna tacka nej. Så bäst att hålla sig borta från allt folk :p gömmer mig i lägenheten med katterna istället :)

Idag hade vi föreläsning kl 08.15 och i slutet av föreläsningen höll jag på somna sittandes. Inte för att det var en så dålig föreläsning utan för att jag sovit så dåligt i natt. Drömde massa konstigheter, exempelvis tältkampning där mitt tält hade steroeutrustning. (inte för att jag vet hur elen kom till stereon men men) Jag åkte även i någon slags vattenbana med flytring där jag skulle äta upp ett pälsdjur utan ögon, mun etc. Det vara bara massa päls, och jag hann inte äta det innan vattenfallet kom så jag gömde den bakom håret vid nacken för att den inte skulle bli blöt.. osv.. De var en hel massa konstiga drömmar..

Härligt väder ute :) hoppas de nu fortsätter och vara såhär med och inte börjar snöa så jag slipper klaga på vädret :D Planterade t.o.m. lite sommarblommor till balkongen i en kruka. Sen återstår det att se om de blir nå blommor eller inte :p är inte känd för att vara växternas bästa vän eller som det heter ha gröna fingrar :p Men lyssnade iaf på Erikas råd och köpte sådana där kulor till botten av krukan.

RSS 2.0