Inloggningsproblem

Men äntligen fungerar det att logga in här!!!
Tjorvat hur länge som helst.


Såå.. var ska man börja

vi börjar med det tråkiga och jobbiga :,(
I fredags var det begravning. Morfars. Det var jobbigt.
Det var även öppen kista för de närmaste innan begravningen började och jag ville se morfar en sista gång så jag gick och kollade på honom. Han var så liten, så liten kändes det som. Han var sig lik, men hudfärgen var förändrad samt att det var som inga rynkor kvar. Men det sägs att rynkorna "försvinner" när någon dör. På något sätt kändes det bra att få se han en sista gång samtidigt som det var så otroligt jobbigt.
Det var en liten och fin begravning.

Sedan till lite roligare händelser.
Vi har haft besök av Andreas mamma och ena syster under helgen. Varit superkul att umgås med dem. Inte så ofta man ser dem tyvärr. Men så blir det när de bor en bit bort. Men man får ta vara på den tiden man hinner umgås. Helgen bestod iaf av massa sällskapsspel, mys, god mat, efterrätter, tv-tittande och annat smått och gott. De får gärna komma snart igen och hälsa på oss :) Lena hade ju inte sett våran lägenhet heller sen den blivit färdig, hon var upp senast då vi flytta in alla grejer bara. När det ännu inte var fixat med alla tapeter heller.

Det får räcka för denna gång.
Morfar - R.I.P.


Morfar somnade in igår.
Han gick bort på kvällen.

Vila i frid

Minnena av dig lever kvar.Nu har både farfar och morfar gått bort på så kort tid,
livet känns inte rättvist alla gånger ;(


3 missade samtal...

Ringde upp mobilsvar.
Hörde direkt att något var fel,
rösten sa allt.

....


låt det gå bra,
låt det bli bra igen!


Lilla Noah

Guuuu såå söt han är, visst han är extremt söt på kort, men ni ska se han i verkligheten, oj oj oj :)
Satt och höll han ett tag ikväll, man blir kär!!

Grattis igen Susanna och Rickard :)

Prommenad

Jag och Marie var och tog en prommenad på ormberget idag. Dolly var såklart också med, söt liten hundsprätt :) Var riktigt skönt efteråt, länge sedan man kände sig lite hurtig iaf :D
Skönt att komma ut, och det regnade inte på morgonen iaf.

Annars, har tvättat massa kläder idag och plockat undan lite här i lägenheten. Är väldigt stökigt just nu. Sovit ett x-antal timmar på dagen med :P Var nice, somnade framför tvn med Wilma gosandes med mig :)
Wilma har annars varit allmänt knäpp idag, hon bara jamar och jamar och vill ha uppmärksamhet av mig och ska heeela tiden vara runt mina fötter eller i närheten. TokWilma har hon varit idag! Men samtidigt mysigt, trots att jag höll på bli galen på henne när hon aldrig slutade jama.. haha.

Blev ett snabbt besök hos Marie och Niklas också innan jag hämtade Andreas från jobbet.
Där fick man kaffe och mumsmums, nice :)

Nu slänga i en till maskin :)

Utsparkad

Japp, då var man utsparkad. Från Ped 6 då ;P Känns faktiskt skönt på ett sätt, inga fler kvällar eller snarare nätter som man måste gå ner till Fällan och sälja pizza. Nu kan man gå och köpa när man vill istället :)

Invigningen för de nya hade vi i torsdags.

Annars, allt flyter på här i livet :)

Är ute på VFU (praktik) just nu i en år 3:a. Kul att vara ute i verkligheten. Ska bli såå skönt att ta examen till jul :)

Sussa och Rickard har fått sin lilla Noah idag :) Grattis grattis igen till er :) Kul för dem, får åka och hälsa på ofta och mysa med den lilla :)


RSS 2.0