Fredag, lördag och söndag

Då lider denna helg mot sitt slut och vad har då hänt?

Fredag var det pedagogsittningen och vi i Ped 6 gyckla. Fint gyckel ;) väldigt snygg dans ;p
På väg från mellanfesten träffa jag en klasskompis och hennes kille. Det slutade med att jag stod ute och pratade i kring 1,5 h i kyla. Bestämde mig sedan för att gå hem istället för till stuk eftersom jag var som en frysen pinne. Darrade i en timma efter att jag la mig i sängen och skulle sova.

På lördag blev det besök till Boden där vi kollade stjärnor på is och spela rappa kalja. Det var väldigt trevligt =) var hemma vid tvåtiden igen. Det måste vi göra om snart igen ;)

Idag är det Andreas dagen. Grattis älsklingen på namnsdagen. Andreas och Andreas bakade varsin kaka och så fikade vi hos andra Andreas. Det blev pizza på det och jag fick min efterlägntade kycklingpizza (varit sugen på en sådan hela helgen).
Städat har det också blivit gjort idag och det behövdes!

Lugn helg

Vad skönt det var att vara hemma i armas, inget att göra och inget att tänka på... fick koppla bort allt!
Härligt!
Synd att de inte kunde vara lite längre, tycker om att komma hem till mamma och pappa och bara vara :)
Fast det finns gränser hur länge man orkar :p haha..

Pappa fyllde år igår, så blev tårta och fika, mums. Gillar mammas tårta :D
Vi blev bjudna på middag när vi var tillbaka i lule, gott. Kändes som om man bara åt hela dagen :p

Nu tillbaka till vardagen igen... skulle behöva en semester! Har inget jullov heller eftersom jag jobbar hela julen. Hade varit skönt att vara ledig några dagar, men man kan inte få allt.


Kanske dags att försöka plugga lite, tänkte spela lite faktiskt men det fungerade inte. Kanske tecken på att ge sig in i böckernas värld igen.
Förresten fått min abba sing star skiva :)
Jag ska inte störa. Orkar inte bry mig längre.
Nu vet jag att det alltid kommer vara likadant.

Armasjärvi

Igår fyllde sötisen 24 år :) Gott med fika och tårta. En månad får du vara "lika gammal" som jag :p

Idag blir det att åka hem till byn. Får bilen nu någon gång vid 14-15 tiden, så de känns bra. Inte haft bilen sen augusti, men nu ska den vara färdiglagad. Dock måste den besiktas fortfarande. Funderar på att ställa av den under vintern, behöver inte den egentligen då. Går bara massa pengar till försäkringen :S

Efter att jag fått bilen blir det att packa och åka hemåt. Äta mammas mat ;D
Pappa fyller år på söndag så blir lite mer tårta denna vecka, inte helt fel :p

Annars är det bara bra med mig, dagarna flyter på... mycket i skolan som vanligt.

Kram

Snart party

Hitta lite smått och gott på stan.
Köpt färdigt pappas och Andreas födelsedagspresenter iaf.
Hitta lite början till julklappar med :) Färdigfixat åt bror i alla fall! Fast han vet vad han kommer få :p Var tvungen och ringa och fråga ifall han ville ha det, och de ville han :)

Ikväll blir det fest =) med lite singstar och stjärnor på is

 

Shoppa :D

Ska till stan och shoppa lite nu :)
Hoppas jag hittar de jag letar efter. Ska även kolla julklappar till diverse folk.
Har ingen aning om vad jag ska köpa till vissa, till exempel mamma och pappa. Men de löser sig :)

Snart är kl 11, måste dra. Ska hinna hem och göra lite skola innan man ska ut ikväll.

Duktig frisör ;p

Klippte Andreas hår igår, det blev naaajz ;) såklart när det var jag som fixa :p hihi.
Blev en promenad till Björks med igår, fick tillträde till lägenheten under luciahelgen för att bara kunna föra lite saker dit. Bra att få bort lite. Jag har börjat packa lite smått, redan rummet fullt med fyllda sopsäckar. Mest kläder än så länge :p men rensat bort en hel säck med kläder :) framsteg, haha.

Pluggat under dagen, de gick väl sådär. Måste fixa de sista nu så jag kan lämna in båda uppgifterna.
Marsvinsvakt i helgen med, så måste komma ihåg att mata tjurmarsvinet :p Han såg ganska glad ut när han fick lite gurka och salladsblad till middag och katterna fick något att titta på.

Nu kolla singing bee och plugga samtidigt, bra kombination :D

Ska gå på stan under dagen imorgon, någon som vill följa med?

Vill ha en lugn dag, med inget att göra!

Det skulle inte sitta helt fel med en hel slappdag! Skulle vara härligt, bara vara, sova länge och njuta av ingenting :)


Har i alla fall gjort upp en planering nu med allt skolarbete som är att göra. Förhoppningsvis kan jag hålla den planen så får jag ganska så fria helger framöver. Men får se om min plan håller :/ har ju trots allt en omtenta att plugga till, som kan ta tid. Massa årtal att lägga på minnet, inte det lättaste.

Förresten Anna, ska du med ut på STUK på lördag? ;) Skulle vara kul att parta lite tillsammans. Sussa kanske också vill hänga på? Då skulle vi kunna köra en trio-kväll? vad sägs om det brudar? Vi kan sitta före hemma hos "oss" (hos Andreas med andra ord). Andreas kommer inte vara hemma så blir en liten tjej-förfest i sådana fall.

bye!Stress fram till 15.00

Hann inte skriva klart min uppgift igår så måste föröska hinna göra den nu innan 15, måste lämna tillbaka boken till bibblo innan dess. Igår var de väl sådär, förfesten var rolig. Dock tills grannen kom och var superarg, när han gick smällde han i dörren så alla nycklar flög över hela hallen. Snacka om onödigt!! Tur då att man flyttar därifrån snart! Tjurgrannar hela bunten, förutom dem mitt emot.
På Stuk var de rätt lite folk, men på fällan sen var de faktiskt bra med folk=) roligt.

Blir väl att börja packa lite smått ihop i lägenheten alla grejjor man har, dags att börja i tid eftersom man inte är här under jul heller.

Mams och paps åkte till happis och torneå idag, vill också dit och handla!! Men bättre och ta det när man väl flyttat och ser vad man behöver :)
Har fått farmors gamla fotöljer som jag ska klä om i fuskpäls :) eller det är snarare mamma och pappa som kommer klä om dem. De blir bra, matchar min fotpall då :)

Nej måste plugga nu!

Känner mig missförstådd

Det är ibland svårt att förklara hur man egentligen menar och inte så lätt att uttrycka sina tankar i ord varje gång. Det kändes som om du valde att se det från en synvinkel och vad jag än sa såg du det bara på ett sätt, från ett håll.
Genom att diskutera det vidare kunde jag ändå inte hitta sätt att förklara för dig hur jag menar. Men det bästa är väl att inte bestämma något alls då, skulle inte ens tagit upp det. Men jag kan tyvärr inte tänka som du i den saken, för jag ser det inte på samma sätt. Jag är en sådan person som vill ha det likvärdigt, ge och ta lika mycket som få och ge. (Eller hur jag nu ska uttrycka mig!?!?!?!)
 
Ikväll är det i alla fall fest :) Jobbar på fällan också, så är du sugen på pizza efter att Stuk stänger så är de bara att komma och handla ;) 20 kronor är allt som behövs, och kan vara gott att få i sig lite mat och småprata om man har lust, innan man begär sig hemåt och ska sova :)
Kanske blir singstar på förfesten, skulle vara kul. Beror på om man får tag på andra mickar, mina ena fungerar inte som den ska :( Hoppas, vill sjunga lite :)
Kanske dags att fixa sig, klockan är redan 20.00!!!

Vi kanske syns i vimmlet på stuk eller på fällan efteråt! :)

Bloggtext, är det en färdig text?

Intressant att vi diskuterar på lektionerna hur man bör utforma en text och vem mottageren är. Handlar även om respons och bearbetning av en text.
När man bloggar, skriver man ner sina tankar som dyker upp i huvudet, och får det nedskrivet. Men egentligen är det aldrig en färdig text. Synd att jag inte fråga vad gäller bloggande? Är detta en färdig text, bör den egentligen publiceras ute på nätet så att vem som helst kan läsa den....? Det är ju inte så att man sitter och läser om en bloggtext efter tag innan man publicerar den, utan när man skrivit färdigt så är man färdig. (så gör iaf jag)
Förresten, trodde jag skulle ha liiiite mindre att göra nu i skolan, men nej, inte det!! Förstår inte riktigt hur man ska hinna med allt bara. (Måste hitta lite "kämpaglöd")
Nåja, nog med skolprat för nu :p

Annars, kollat desperate så klart :) de kan man inte missa! Ida var förbi här och hade med kladdkaka, mums!
Imorgon kommer pappa till Luleå en sväng, eller han kommer från Stockholm. Då ska han hjälpa mig med att föra bilen för avcheckning och se om det är värt att laga den eller inte. Dumma dumma bil :( Har faktiskt klarat mig bra utan bil när man väl inte kan köra med den, men nog är det bra att ha en ändå! underlättar om inte annat. Funderar på att ställa av den under vintertid. Behöver den mest när jag jobbar egentligen, vilket är i och för sig även under julen, men mest sommaren. Men får samåka med pappa till jobbet jultid, och sedan när han är ledig kan jag säkert låna hans bil.
Nåja, det blir ett senare problem.

Nu ska jag försöka göra någon nytta :)

Tar det lugnt fram till 14.45

Då var Halloween över, den helgen gick lika snabbt som alla andra. Dock slutade väl inte fredagen riktigt som jag hade planerat. Men jag hade trevligt så länge det varade :)
Var dock bakis på lördag, och fick beök av mamma och pappa mitt i allt. Orkade inte vara social med dem, (rörde jag på mig så spydde jag) så Andreas fick ta hand om dem. Lycko han som aldrig blir bakis :p

Igår var jag och Ida på prommis med katterna, Ronja är allt rolig. haha!! Hon tog ju några steg iaf. Blev dock ingen lång promenad eftersom de var kallt ute för mina söta.

Idag börjar nu läsperiod, måste till bibblo innan och läsa några kapitel ut en kursbok. (Då börjas de igen :S )

Nu ska jag bara njuta lite innan skolan börjar. Orkar inte börja på den sist uppgiften jag har kvar :p
Ikväll skulle nog Sussa och Rickard hälsa på.
Måste till fällan och städa innan dem kommer.

RSS 2.0