Buzzador

Jag är något som heter buzzador. Det innebär att jag kan välja att vara med i kampanjer. Just nu är jag med i en kampanj som handlar om sidan savesmart. Det är en sida med olika erbjudanden.
Kolla in den! och kommentera vad du tycker.

♣ Något du skulle vilja se på sidan?
♣ Något erbjudande som lockar dig?
♣ Något som absolut inte lockar dig?


Inga köptvång om man blir medlem, och man kan se runt på sidan utan att vara medlem.


http://www.savesmart.se/referral/7777833e

SaveSmarts smidiga tjänst för förmånliga mängdrabatter. Rabatterna finns inom en rad olika områden, bland annat italienska delikatesser, köksutrustning och hyrbilar. Just nu kan du anmäla ditt intresse så att SaveSmart kan handla upp ett billigare elpris till sina medlemmar. Och som alltid vid mängderbjudanden - ju fler medlemmar desto bättre priser!Vill du bli buzzador?

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Klinko):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Klinko>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Klinko</a>
Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Man kan välja om man vill delta i en kampanj eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Klinko):

Söndag

Börjar med gårkvällen som var riktigt trevlig.
Sällskapsspel, melodifestivalen, chips, dricka (med det menas pepsi) och trevligt sällskap såklart! Härligt!
Idag, söndag... vad erbjuder en söndag.

Mamma och pappa kommer till luleå och hämtar katterna. Så att vi inte behöver ta med dem när vi åker ner till övik, och dem "måste" hämta katterna idag eftersom det är svårt under veckan då pappa och mamma jobbar. Kommer bli så tomt utan dem! :´(
Men bättre att de får vara i Armas, bilresan dit är kortare än till övik, plus att de kan vara ute i Armas, vilket de älskar! Så får trösta med det, fast jag egentligen inte skulle vilja vara ifrån dem så länge.

Nu ska här fixas och göras redo för vi ska åka till barnens hus och FÖRHOPPNINGSVIS komma hem med en ny bilbarnsstol. Håll tummarna nu för att vi hittar den rätta, har ju bara tjorvat i en och en halv månad över vilken stol gumman ska få.

Energi

Oj vilken skillnad idag. Tre nätter i rad har Felicia sovit superdåligt. Vaknar femti-elva-miljoner gånger på natten och bara tokskrikit, spänt hela kroppen och sedan fått tröst och somnat om. Och då uteblir ju både min och Andreas sömn. Det har inte hjälpt att hon har fått sova mellan oss heller. Inatten som var märkte vi att det börjat bli bättre (hon somnar ju tidigare än oss) men inte riktigt bra än. Så klockan tolv blev det alvedonkur plus välling, och hon har sovit så sjukt mycket bättre inatt. Bara vaknat fem gånger typ, utan att tokskrika.
Hon behövde verkligen få sova vår tös, det behövde vi alla. Så idag känns det som om jag har tusen tusen mycket mer energi. Tre riktigt tuffa och tunga nätter tar på krafterna. Så om hon skulle bli likadan inatt igen så har jag ändå mer energi, för jag har återhämtat massor inatt.

Glad alla ♥ dag

♥ ♥ ♥

Felicia tog sina första steg

Igår kväll tog min lill skrutt sina två första steg utan stöd. Både mamma Linda och pappa Andreas fick vara med om den upplevelsen. Man bli ju så stolt som förälder när man får vara med om hennes utveckling och se hennes framsteg.
Och ja hon har varit och är fortfarande snabb i sin utveckling, men självklart hade jag varit lika stolt om hon hade tagit sina första steg utan stöd först om exempelvis 4 månader. När, var och hur utvecklingen sker har absolut ingen betydelse :)
Här försöker min dotter äta upp mig och dra bort min näsa samtidigtMöblerat om

Har möblerat om i gästrummet, känns som lite trevligare att komma in dit nu :) Detta är det första man ser nu :)
Lite mysigare att se en säng, än att se en dator det första man gör ;)
och vill ni se hur resten blev får ni komma på besök :)
Jag, Andreas, Felicia och katterna är nöjda med resultatet :)

Min kväll...

Behövs inga ord, bilden säger allt ;)

Blev nästan så

Dagen blev inte riktigt som vi planerade, men nästan. Istället för att hälsa på Anette och Elias igår så hälsade vi på Nanna och Alma. Vi ställde in besöket hos Anette och Elias eftersom Elias höll på bli sjuk. Vill ju inte ta några risker för smitta i onödan ;) Vi hinner ses :) hi..
Hos Nanna blev jag bjuden på lunch och efter det gick vi på en promenad. Nanna motionerade mig :P haha.. DÅLIG kondis jag har.. Det var nysnö ute på vägarna och jag hade fel skor (sådana som inte har något fäste undertill), så jag skyller på det ;P
Dagen gick så himla snabbt. Men så är det väl när man har skoj :)
Rätt coolt att jag och Nanna inte har haft kontakt på 9 år med varandra, vi har träffats EN ENDASTE GÅNG under dessa 9 år, och det var som hastigast, och NU, det känns som om det var igår. Som om dessa 9 år inte gått utan vi är fortfarande samma vi, fast lite mognare, har barn och lite klokare ;) Helt underbart att vi fått upp kontakten igen, en underbar vän är hon, en riktig vän som jag kan lite till 100 % på.

Här är en bild på hennes söta dottervilka framsteg hon har gjort bara på en vecka, så härligt :)Och så bjussar jag självklart på en bild av min underbara dotter också ;)
Hon fick de randiga byxorna av Nanna, hon hade "ett par över"/dubbletter och de hade blivit för små på Alma, snällt :) Passade perfekt på Flisan :)en till ;) Lite blöt efter att ha druckit vatten. Men det är ju så skoj när det bubblar och forsar ut vatten från munnen, så när man blir törstig tar man lite extra också så allt inte bara åker ner och försvinner ;)och till mamma, ser du att NYHETERNA är på i bakgrunden, brukar faktiskt titta på det också, fast du inte tror det ;) hihi

Babysång

Idag lyder planen
1: Babysång
2: Hälsa på Anette och Elias
3: Handla billig lax på coop
4: Hem och laga mat till älsklingen
5: Förhoppningsvis slänga sig i soffan
6: Kanske orka med en lite mer "detaljerad" uppdatering av bloggen med eventuell bild också.


Alla dessa hustankar

Ena dagen känns det som om hoppet finns där och vi kommer få oss ett hus, sen nästa stund inser man att man bara kan få hus som måste totalrenoveras och hur ska man ha tid med det????!!!!
Åh blir galen, vill inte bo i lägenhet längre, vill ha hus, vill ha eget där jag kan göra vad jag vill och fixa det precis som jag vill. Att Felicia får ett eget rum, att hon har en egen gård att leka på, att katterna får gå ut i det fria.. JAG VILL HA HUS!!!

Var igår på en privat visning faktiskt, huset var bra och det finns potential så att säga. Men de som bor där är lite virriga känns det som. De vet inte när de ska flytta (kommer de flytta) en månad? ett år? tio år? ja det var osäkra kort. Men gillade huset, fick den där känslan :) Den man söker när man kliver in i ett hus!! Fan kan de inte bara sälja till oss, privat! Skulle vara skönt. Komma överens om ett pris och ha ett hus! Nå, med vår tur med hus så kommer de väl inte sälja på ett bra tag.......... och det är ju inte så att vi kan gå och vänta på det heller och kanske missa ett annat hus som man får den där känslan i och Ser sig själv bo i.
Det känns bra att det börjat komma ut lite fler hus nu på hemnet, kanske denna hushysteri lägger sig lite :) och alla inte tokbudar till höger och vänster.

En härlig dag igår

Gårdagen får göras om fler gånger :)
Riktigt härlig dag, och + 1 grader i januari är ju inte tokigt det heller ;)

RSS 2.0