Gott Nytt År :)

GOTT NYTT ÅR till er alla ;D Hoppas ni får en riktigt bra dag/kväll.
Här blir det middag med några nära vänner, kommer bli super. Blir typ tre rätters
vi kommer tillaga ;) Vill bara att klockan ska ticka snabbare :P hihi...
Raketer har vi inte köpt, men det finns ju folk omkring som smäller så bara titta
ut genom fönstret så ser man massor ;)

Julen har gått otroligt fort och alla dagar fram till nu. Var riktigt kul att fira jul
nere i Ö-vik, trots att det var lite konstigt att vara utan familjen. Julklappsspelet
var roligt som de körde hemma hos Andreas mamma... lite stressad man blev på slutet
bara för att man ville vinna mer julklappar ;P haha..
Juldagen firades med Andreas pappa och blev julmat den dagen med. Annan dagen åkte vi
till Armas och det blev julmat här med, som planerat :) Men de är gott och man äter de
en gång per år så less den maten har jag inte blivit :)

Fått massa fina julklappar iaf :)

Men iaf. GOTT NYTT ÅR!! Ska ta och dona lite nu så tiden går snabbare mot kvällen!Ser framemot 2010, det kommer bli ett otroligt spännande och annorlunda år. Längtar :)

Glömde ju nämna att jag ÄNTLIGEN fått vinsten från kattävlingen ;) Kom en massa checkar på posten på kattmat, woohoo!! katterna har mat, haha :) Men riktigt nice var de. Trodde nästan att hela tävlingen var en bluff eftersom det tog så lång tid innan de kom något. Men nu är jag nöjd och glad och katterna festar och drunknar i mat :D


God Jul

Ville bara passa på att önska alla en God Jul :)

Resan ner till Ö-vik igår var inte den roligaste. Snörök som tusan och sikten var ibland inte ens en halv meter. Men det gick bra och vi kom fram tillslut :)

Andreas är rastlös och babblar gojja här bredvid så ska pysa.


GOD JUL GOD JUL :)Obeskrivligt...


Jag är så jä-la glad just nu :) Jag och Erik hade handledarträff idag och vår handledare hade inte mycket att klaga på angående examensarbetet. FATTA, är typ helt färdiga! Så sjukt skönt de känns. En sten har fallit och jag kan njuta av julen nu :D Det enda som måste ändras är lite meningsbyggnader, tar inte länge och så ska det skrivas till ett stycke, tar inte länge, speciellt när de är egna åsikter som får anvädas!!! Så nöjd, så nöjd just nu. OCH GLAD!!! Vi är iaf färdiga typ till opponeringen, sedan återstår att höra vad våra opponenter klagar på, om de har någor att klaga på. Men iaf!! SLITET ÄR GJORT!!! Kommer gå runt och le hela dagen idag, haha :D

Strax bär det av mot Ö-vik :) Känns riktigt kul, samtidigt som jag kommer sakna att fira jul med min familj. Men jag får ju träffa dem den 26e så inte så många dagar till dess. Det blir en annorlunda jul för mig i år. Inte de traditioner som man är van vid hemma, nu får man uppleva Andreas familjs traditioner istället. Kul :) och så tycker jag om hans familj så mycket så ska bli roligt att få träffa dem :D

Nu måste jag packa det sista, vi åker ju strax.Min Födelsedag :D

Idag har man blivit 26 år (född på morgonen).

Andreas väckte mig och kom med två presenter till, har redan fått en tidigare :)
Har fått massor av grattis-sms och något samtal. Tack för alla gratulationer.

Hade fika igår på kvällen efter vi varit på bio. (Bion var bra)
Kul med alla som kom förbi och grattade igår :) Tack så mycket :)
Finns ännu tårta kvar så jag kan smaska i mig lite idag ;)
och när Andreas kommer hem ska han laga middag åt mig :)
De är nice, önskade hans taco-tårta till middag. Den är goood :)

Härligt att det snöar ute, mysigt :)
Jag, hösten -09


Bio

Det är som tomt utan katterna. Ingen som kommer och myser med en på morgonen eller jamar och pratar med en nu när Andreas är på jobbet. Tur då att han bara jobbar fyra timmar och slutar redan 14.00 :) För när han slutar ska vi på bio ;D Hoppas filmen är bra också.

Har som inte så mycket att göra för tillfället, väntar mest på att tiden ska gå. Ska iaf hinna dammsuga innan jag åker iväg mot stan. Men det tar ju inte så länge. Ska kolla om det är något på TV :)
Mamma och pappa på besök :)

Idag sov jag ut på morgonen, guuu så skönt de var :)
Mamma och pappa plinga på strax före elva och då blev de tårta :D MUMS!!
Fira min födelsedag lite innan med dem ;) Sedan bar de av mot stan, där mötte Sussa och lilla Noah upp oss också. Skulle egentligen bara in på typ tre affärer, men blev betydligt fler än så trots allt :P Älsklingen slutade vid 14 tiden då bjöd mamma och pappa på lunch på Waldorf ;) mycket gott smakade det. Efter de åkte vi ut mot storheden och sprang på ännu fler affärer. Har hittat alla julklappar nu, så de känns skönt. Dock har jag köpt en åt älsklingen trots att vi inte skulle köpa åt varandra. Men de gööör inge ;) Don't tell him :P hihi... Vi har ju redan öppnat vår gemensamma julklapp för länge sedan :D Vi köpte ju wii :)

Vi var hemma igen vid 17.30 så då blev det att fika tårta igen ;) Sedan skickades katterna på jullov med mamma och pappa. Kommer vara utan dem i en vecka :,( HUR SKA JAG KLARA MIG!!! Men ids inte ta med dem till Övik eftersom de kommer vara så mycket folk och så där, och i Armas kan de springa runt ute och jaga råttor. Sen kommer de vara bortskämda när de får umgås med mamma och pappa så där har Ronja och Wilma det superbra!

Efter att mamma och pappa åkte blev det att baka inför fikat imorgon. Andreas bakade sina snickers som var uppskattat sist vi hade fika :) Får se om de dyker upp nå folk på fika, har inte bjudit så många :)

Nu ska vi nog ta och pynta granen. Så vi hinner se vår gran någon dag innan vi åker.
Dags

Jo tycker som de är dags för lite uppdatering kanske :P haha
Mycket med skolan så man orkar inte så mycket annat för tillfället. Men idag satt jag och Erik och gjorde "det sista" på examensarbetet. Vi ska träffa handledaren på tisdag så då får vi höra dommen, vad som måste ändras osv. Har legat sjuk i migrän i två och en halv dag också. HUR kul är de då??? :( Men men inte så mycket att göra åt saken. Var värre sortens migrän igen, spydde och hade mig med. Men idag känner jag mig bättre :D

Katterna vann förresten tävlingen, så tack så mycket för alla röster. Dock nästan en månad sedan de vann och har inte sett till någon vinst ännu. Men men de kommer väl... eller?

Annars då, min födelsedag närmar sig, huvva blir hela 26 år gammal.. jo GAMMAL :P haha.. känns så idag, men känner nog mig ung imorgon igen ;P Ska ha lite födelsedagsfika på söndag hade jag tänkt, dagen före då. Men lättare att ta det på en söndag. Sen ska jag och älsklingen på bio då med, på dagsfilmen och se Avatar. Hopppas den är bra.


Räcker för nu, en liten up-date blev de ;)

Kram

RSS 2.0