Farfars begravning idag

1921.05.12 - 2009.09.11

Artur Grape blev 88 år gammal.
Du är saknad och lever kvar i våra minnen.

Vila i frid "äijä"
Tiden går sakta när man väntar

Väntar på att klockan ska bli strax efter 14 så jag får gå till skolan och göra bort redovisningen i grupp och förbereda för den "riktiga redovisningen" till imorgon för att sedan imorgon förbereda till den slutliga redovisningen på fredag. Omständiga skola :P

Ikväll ska jag nog iväg och hälsa på Marie och brolli (vet dock inte ens om bror är hemma) men iaf, och självklart lilla Dollan ;) Ska prata lite Mary Kay med Marie och så och planera in när hon ska vara värdinna :) samt förhoppningsvis få en kopp kaffe iaf ;) hihi.

Jag ska börja ringa alla samtal idag, skulle gjort de igår men var så mycket skola så IDAG blir det av har jag bestämt. Måste sätta igång på allvar nu, kan inte hålla på lulla runt, de tjänar inget till!

Nu ska jag sminka mig lite :)

En helg hemma hemma


Då var man tillbaka i Luleå igen efter att ha besökt de norrare trakterna under helgen.
Helgen gick snabbt, vilket inte förvånar.. alla helger går alltid snabbt.
Det har blivit lite kortspelande och både mamma och pappa har spelat lite. De var trevligt.


Har även besökt mompo och Minttu såklart. Minttu hade inte växt nå :P eller de har hon säkert
men hon känns inte stor i jämförelse med Wilma och Ronja ;) Men guuu så söt hon är :)

Just de, ätit lite tårta på hemvisiten med. Mammas tårta är alltid så goood:)

Ska strax placera mig framför tvn. Hoppas du haft en bra helg :)


Ciao!

Blir att hämta ut ringarna idag :)

Då var en redovisning avklarad, härligt! Lite mindre att göra i skolan :)

Nu är de helg och det känns otroligt skönt :) Ska åka in till stan senare idag och kolla om jag hittar det jag behöver (de sista) för att komma igång med Mary Kay, så jag kan börja hålla klasser. Riktigt bra produkter så det ska bli kul och få låta andra testa!! Ser jag fram emot.. You are going to loooove it ;)

Åker sedan ikväll till Armas och hälsar på, kommer inte kunna åka dit sedan på några helger och så måste jag åka och se hur det går för mompo och Minttu ;)

Jag och Andreas får våra förlovningsringar idag :D Känns skönt att äntligen få dem, har ju hunnit vänta på dem!

Nu ska jag göra annat, kram hej!

Nu, Turkiet och vad som hänt efter de!

Kanske på tiden för en liten uppdatering. Jag ska försöka fatta mig kort så det inte blir så mycket att läsa trots att det hunnit hända en hel del sen sist :)

Börjar med Turkiet, otroligt kul hade vi. I snitt hade vi 45 grader i skuggan, så gissa om de var VARMT!! Men såå härligt. Var en riktigt sol och bad semester med avkoppling :) Vi bodde på lägenhetshotellet Paradora, vilket inte var det bästa men de gick an. Marie och Niklas bodde i rummet under mitt och Andreas så vi hade identiska rum. Poolen var inte så stor men ändå tillräcklig :) En vecka gick alldeles för fort, hade kunnat stanna lite längre.

Underhållning när vi var ute och åt.
Han tappade inte glasen och sprang runt hela kvällen med glas på huvudet.

 

Kvällsölen på balkongen bestod av Efes, ibland spelade vi även uno och Marie poppade musik ur sin nya mobiltelefon. Skönt, lugnt och mysigt.

 

Jag och Andreas i poolen och svalkar oss, var betydligt kallare i poolen än i havet vilket bara var SKÖNT! hihiJag och älsklingenMarie och Niklas sista kvällen när vi letar efter en restaurang
När vi kom hem från Turkiet och hade vilat oss lite ringde jag och kolla läget med när jag skulle hämta mormors katt. Kvinnan sa att jag kunde hämta henne samma dag så jag och Andreas åkte till Boden och hämta katten och sedan till mompo som fick lilla Minttu. Så otroligt söt och lite speciell katt. Hon har nämligen lite för många trampdynor och klor på sina tassar, hon är en s.k. skepparkatt :) Men det är bara så gulligt, det ser ut som om hon har en extra tumme ;) och stora stora tassar, hihi.Minttu, sötnosen!

Väl hemma och på plats i Luleå så var det dags att hoppa in i nolle-p och hjälpa brudarna. Ped 6:a som jag är höll vi i utomhussittningen för LS på tosdagen och de gick super. Har hänt annat smått och gott med under nolle-p och lite festande har det även blivit.

Henke och Hanna har haft inflyttningsfest så har hunnit med en tripp till Skellefteå också. Vi hade jättekul och det var verkligen en lyckad fest som "urarta" lite på slutet när det var några få kvar. Men FY FAN så kul vi hade ;) att lite hushållspapper kan göra en fest så rolig ;) haha!! Minnesvärt!

Sedan till något riktigt kul, som de flesta nu redan vet om :)

Jag och Andreas har förlovat oss, och det känns HELT UNDERBART:) Jag älskar honom så otroligt mycket och jag vet att jag vill leva resten av mitt liv med honom, och jag vet att han känner likadant för mig! :)

Andreas och jag, dagen innan vi förlovade oss

 

Skolan har även dragit igång och det kommer vara mycket under denna termin som även är min sista. Skriver examensarbetet med Erik och vi vet inte ännu ens vad vi ska skriva om. Något vi måste komma fram till innan imorgon typ. Men de löser sig:) Känns skönt att se ett slut och att veta att man snart är färdigutbildad!

 

Jag är även blivit fristående hudvårdskonsult för Mary Kay och det känns spännande och kul att komma igång med. Tycker om produkterna och det är något som jag verkligen tror på. Men det berättar jag om en annan gång.Ska inte dröja lika länge mellan mina uppdateringar

 

 


RSS 2.0