Kattmat för ett tag...

...eller??

Det är faktiskt så att kattmaten som jag vann i vintras (ett halvårs kattmatsförbrukning) fick jag ju kuponger som vinstsumma. Dessa kuponger skulle gå ut nu i augusti och då fick vi lov att köpa upp mat för dem. Som ni ser så har inte mina katter hunnit förbruka så mycket mat som de tydligen ska (ett halvår har gått). Plus att jag bara vann för en katt, haha.. Kanske de är snåla i maten... men inte nå spinkiga ena för de :) De mår gott :) de kan jag lova :) och mat står ALLTID framme åt dem :) Men denna mat lär räcka ett tag till ;) hi.. De var då inte snåla på att ge mat iaf från de stället jag vann :) När vi stod i affären och skulle betala så fråga kunden bakom om vi ägde en kattfarm, haha :) En helfull kundvagn med bara kattmat kanske såg lite ovanligt ut ;)

och en sak till.... avundsjuk på min bror Niklas och Marie. De har fått nycklarna till huset. Så sjukt fint hus, och de äger ett HUS.. vill också!


Sommartider...

Var ett tag sedan jag uppdatera. Men har som inte haft tid att sitta framför datorn. Och är det inte så att sommartid är det ändå inte lika ofta folk som orkar läsa och sitta vid datorerna?

Iaf, hemkomna är vi, både från övik och en tripp upp till Armas som det blev på det.
När vi åkte från Övik passade vi på att stanna till hos Heidi en snabb sväng på kaffe :)



De hade skaffat hund igen (en labrador, brun). Så söt den också var :)

Sedan bar det av upp till Armas, där det var marknad. Vi gick på marknaden på söndagen så man såg inte så mycket folk. Alla var väl bakis :P hade hoppats på att få träffa lite fler bekanta ansikten. 
I tisdags kom vi iaf tillbaka till Luleå och på onsdag fick vi besök av Hanna och Henke. Nu är det inte länge kvar tills de också får barn :) så roligt :)

Hanna inspirerade mig och jag började ett projekt på torsdag kväll...

 

Det var riktigt kul att hålla på så fredag eftermiddag/kväll tillbringades också framför symaskin. Såhär blev resultatet :)

 

Nu har Felicia ett eget lapptäcke, gjort av hennes mamma ;)


 

Igår var det även besök hos bvc :) Gumman väger nu 4865 gram :) Hon växer och de är bra det :) hi... Hon rullade runt från mage till rygg igår (dock missade jag det). När hon kom runt vart hon så skraj, hon förstod inte riktigt vad som hände så hon blev ledsen. Sedan har hon blivit så duktig med nacken ;) Barnmorskan berömde henne också för det :) Våran lilla tös, så härligt det är att se alla framsteg hon gör :)

 

 

Nu ska jag ge mig in på nästa projekt, ett nytt täcke, kudde och påslakan till det. Hur mycket jag hinner göra idag återstår att se :)

 

 


En stuga vid sjön

Ska börja med att bjuda på lite bilder från gårdagen :)



Jag gillar Erikas hoppstil, speciellt händerna ;P




Sen fick jag åka raggarbil hem med Stanley :D






Han fråga om jag ville köra, men jag vågade inte :P Kändes lite som om bilen "skumpade" fram. Riktigt kul var det iaf att få åka :)

Längtar efter att få bygga min egen stuga :) Är ju så härligt att ha en stuga vid sjön. Så nice!! Men men, i framtiden. Har ju lite andra planer att ta tag i innan det ;) Men har bokat min "stugplats" redan, bara mamma och pappa inte glömmer bort de :P

Idag städa jag och Andreas bilen iaf. Så skönt, roligare att åka i en ren bil såklart. Jag hade tänkt sola idag, men så blev det inte. Mulet till sol till mulet till sol... ja vädret har tydligen svårt att bestämma sig. Men hade ändå inte räknat med att få sola alls denna sommar och jag fick ju trots allt lite färg igår ;)



Härligt att se någon le

Svängde förbi Markus Näslund, han var trevlig och bjöd på kaffe. Skämt och sido, men iaf, fatta vilket hus han har. Men har man pengar kan man bygga...

"lilla vita huset...typ."

 

Det är så härligt att se gumman le :) och när man vaknar och pratar med henne så möts man av ett leende, det värmer i ett mammas hjärta :)

 

Svårt att hinna foto ibland när hon ler (hon gillar inte riktigt att bli fotad) men ett foto hann jag ta ;)


 

Idag ska vi ut till Andreas fasters stuga. Hon och hennes dotter hälsade på här i tisdags och gumman fick bland annat en egen godisskål av dem :) Nu fanns där en rosa ros, eftersom hon inte kan äta godis då ;P mer än genom mig då :) hihi...

 

 

och en bild på mor och dotter :)

 

 

Nu dags att få i sig lite fika innan vi ska iväg :)

 


Ute vid stugan

Vilket härligt väder det har varit idag :) Dock har det varit varmt för Felicia också, vilket hon har tyckt har varit jobbigt :( Trots att hon varit i skuggan och så, så har det varit varmt. Huvva lillgumman. Vi har varit ute vid Andreas pappas stuga. Det ligger vid vattnet och är ett mysigt ställe.

Andreas och Erika plaska i vattnet



Vi ♥



Vi har slappat, spelat kubb och ätit middag  :) Yvonnes barn var också där och det har varit en riktigt trevlig dag.

Detta kom på mailen idag...
Bilden heter färskt kött. Mina katter har det bra på sitt sommarlov :) Dock saknar jag dem.

 



Min dator är knäpp, den håller nog på att flippa ur, får räcka med uppdatering för idag. Bara denna mening tog flera minuter att få till.


God morgon

Redan vaken sen en bra stund tillbaka, men ska nog vila lite till innan vi stiger upp på riktigt :)

Idag står det på schemat att tillbringa dagen ute vid Andreas pappas stuga :) Riktigt fint och mysigt ställe så det ska bli skoj :) Innan det har vi lite ärenden att göra i stan, Erika skulle köpa ny mobil och Andreas skulle byta ut routern som han köpte hit tidigare. Vi får hoppas på att det är fint väder hela dagen.

Felicia har börjat le ännu mer och igår hade hon en riktigt smile-dag och log en massa massa gånger hela tiden och längre stunder :) Det är ju bara helt underbart att ha barn :) Nu ligger hon och ler här mellan oss :) Måste mysa med henne nu :)


Paparazzi-fotograf nr.1

Jag tror jag ska bli profesionell paparazzifotograf. Vi såg en av Sedinbröderna sitta och äta glass med sin kvinna och barn. Bestämde mig för att smygfoto honom. Så här blev resultatet.

Han är där bakom min armbåge och personen i vitt.. haha.. Lyckat foto va ;) men man ser hans kvinna och barn äta glass iaf.


Vad tror du om min framtida karriär? ;P

 

 

Kul jobb??

Jag skulle tacka nej :P

 


Stå och hålla en skylt hela dagen, hur kul kan det vara.

(om du inte ser så står hon bakom blomarrangemanget)

 

Nu ska jag bjuda på lite "vanliga" foton :)

 

Vi åkte förbi Henke och Hanna på vägen ner, stannade och tog en kaffe.

Spana in Hannas fina mage ;) Felicia väntar på sin kompis :)


 

Gumman ligger i vaggan.


 

och en till på Felicia såklart :P Här är hon bara för söööt ;)


 

Vi åkte upp till berget och åt glass


 

Nu är det iaf dags för frukost :)

 

 


Semester

Dagen har gått så fort...

Andreas har fått semester idag och vi har gjort lite ärenden under dagen. Imorgon åker vi på en semestertripp ner till Ö-vik och hälsar på där :) Ska bli riktigt kul att få komma ner och så får ju Felicia umgås med både farmor, farfar och alla andra där :)

Vi var och hälsade på Mia och Andreas, där bjöds det på tårta :) Gott var det :) Mia fyller år idag. Grattis igen:)

Dock blev det inte en så lång uppdatering idag. Hinner inte, nu ska det duschas och sedan ska gumman matas igen och sedan är det dags att sova så man orkar upp imorgon. Men ska ta med datorn, så någon uppdatering ska jag hinna med :) Kanske t.o.m. varje dag. Nä lär nog inte bli så :P

Det kommer...

...senare idag. Ska försöka uppdatera!

En tripp till Boden

Idag bestämde jag mig för att besöka Carolin (och Mats). Var ett bra tag sedan, ringde även Sussa och frågade om hon skulle följa, och de ville hon :) Sussa som aldrig varit i Boden förr, så det var på tiden ;)

Här myser Carro med Flisan :)



och bus-Noah är duktig på att roa oss andra ;)




När vi kom tillbaka till Lule blev de max-mat. Dock så cyklar några ungar ut på vägen när jag är på väg hem och bilen framför får tvärbromsa, vilket jag också tvingas göra. Svips säger det bara så har jag coca-cola i hela framsätes-golvet. Usch vad ARG jag blev. Livsfarligt för den där ungen som bara cykla ut, lätt hade det kunnat ske en olycka.

Nåväl, Felicia hinner bli hungrig, så måste mata henne först, hälften av min strips är dyblöta och när jag ska börja äte så har maten hunnit bli kall. Nåja, så kan det gå.

Efter de så bestämmer sig jag och Felicia att mysa istället framför tvn och ta en liten tupplur ;)


Grattis

...till kussan som fyller år idag :)

Snodde bilden från hennes facebook sida ;P

 

Idag har varit en riktig slappar dag, bara tagit det lugnt här hemma fram till middag. Sedan åkte vi till Sussa, Rickard och Noah och grillade. Som tur var hann maten bli färdig innan regnskuren kom. Gott de  var med grillat :D

 

Nu kolla någon film och mysa :)


Koncentration...

... på hög nivå ;)



Gumman är så duktig med nacken :)

Idag fick vi besök av Sussa och Noah, vi mötte dem halvvägs



Alltid trevligt med besök, tiden bara rinner iväg när man har besök. Blir nog att hitta på något imorgon också med dem :)

Nu får de räcka för idag, har en sovande gumma i famnen så lite svårt att skriva. Och hon vägrar ligga själv.


RSS 2.0