OTUR idag...

Jag har haft otur idag... först och främst så låser sig mitt ben vid rumpan så det blir en oerhörd smärta. Gör så ont så jag inte kan gå och kan inte stödja mig på benet!! Jag tror att det är min gamla innebandyskada.. men ONT gör de ska ni veta...

sedan räcker inte med det, så tappar jag självklart en pall på tån :( fan halt sen innan redan pga av smärtan, ännu mera halt efter de här! Inge kul :(

 


Jag har några storslagna planer i baktanken, men det är väl ingen idé att göra slag i dem nu idag iaf! Med den otur jag har haft idag... Jag ser till att det där telefonsamtalet rings en annan dag.  Inte för att det ändå kommer bli som jag vill, okej inte bara jag som drömmer. Meddelar när jag fått veta svaret vad det handlar om :) Men du kan väl ändå hålla tummarna? :)


Förresten, midsommar var kul, speciellt när jag och Anna cyklade med en punkterad cykel. Eller jag cykla och hade Anna på pakethållaren. Där blev det många goá skratt :) En 600 meters sträcka tog bara en halv timma ;p hihi


En ledig dag

Imorgon är jag ledig och det är sååå skönt
Jag får sovmorgon ;)

Annars flyter de på, jobbar och "slöar" sedan när jag kommer hem. Idag fyllde Ronja 2 år. Så har fått busa och gosa med henne, men såklart även med Wilma. De kommer som automatiskt två katter på köpet när man busar med en ;) samt en till lite halvt, Nellie kan inte riktigt de där med att busa, knäpp katt :P

Ska strax ringa älsklingen och sedan sova :)

God Natt!

jobbar

och sliter... då har sommaren börjat som vanligt då.

Inte mycket att rapportera här från skogen, allt är väl som vanligt.

har varit hos mompo idag och hjälpt till med att bära in "stenbitar" (eller vad man nu kallar de) det som ska bli hennes kakelugn som... Hennes vardagsrum är kaos! total KAOS! Men det kommer nog bli bra sedan när det blir färdigt!



Saknar Andreas! och det kommer ännu ta ett bra tag innan jag får se han :(


God Natt

I Armas...

Då var man hemma i byn igen. Hade sällskap i bilen av Sussa så det var trevligt. Vi båda var väl lite borta :P Vi märkte aldrig att vi körde förbi Töre och vi minns de inte heller, haha.
Men fram kom vi. Vi åkte först till Emsa och hälsa på och fick se lill tösen.. SÅÅÅÅ SÖÖÖÖT hon är!!!

Imorgon börjar man jobba, så dags att gräva fram arbetskläderna igen.

Ciao!

Snart...

har jag förhoppningsvis gjort bort min sista uppgift så jag inte har nå eftersläntar kvar till hösten. Planen är att jag ska göra bort den sista imorgon! Jag och Zandra gjorde bort talluppgiften idag! Så jä-a skönt att ha den bortgjord! Det var på tiden, bara två år gammal :P men det blev ju som det blev då men nu är den BORTA iaf!! Sååå skönt!

Angående förra inlägget, jo jag ska kolla upp det där! Vet inte alls om de finns någon gräns på för hur länge det får gå innan man drar pengar!

Imorgon åker jag hem till byn. Vill inte, men måste tjäna lite pengar!

ARG som F*n!

Det har dragits över tusen kronor från mitt konto för något som jag tydligen köpt den 16 SEPTEMBER 2008!
Alltså dragits 9 månader senare!! Helt sjukt.. så kan man väl ändå inte göra..
Kommer ha riktig panik nu! Får först pengar den 15 juli. Det känns lite som om det går emot mig nu!

Arg!

SOMMARLOV ;)

Jess, från och med idag har jag sommarlov :) och det är nice!! Skolan är
slut för denna termin!
Dock kommer jag göra lite skola innan den 9 juni ännu. Två uppgifter som jag måste göra bort  och sedan börjar jag ju jobba den 10:e. Så det var mitt sommarlov de!

Men har semester v.28 iaf så de ska bli skönt. Längtar redan till dess :P haha.


Glad sommar på er alla :)


Nu får man hoppas på SOL ;)

Inte tid

Jag har som inte tid att blogga just nu. Massa annat att göra! Redovisningar i skolan hela veckan!
Och annan skola att göra med. Jobbigt!

RSS 2.0