Helgen som varit

Då var det måndag igen, helgen ska alltid gå för fort.

Ska fatta mig kort :)

Fredag var iaf Sussa och hälsade på, var riktigt kul. Inte så ofta vi umgås nå mer :( vi har insett att vi båda tydligen är alldeles för upptagna, haha. Men de ska bli bättring på de. (Imonn ska vi gå på stan iaf)
Vi spelade lite spel jag, Sussa, Andreas och Henke.

Lördag blev att vakna och rengöra kattlådan, duscha, fixa sig och fara på möte. Hann hem en sväng innan tacksittningen började iaf. Maten var inte så god, smakade "ingenting"... men man fick så man blev mätt iaf.
Jag fick en present av två phösare, en dörrmatta. haha. Motiveringen var väl att jag hade sett så "farlig" ut under nolle-p att folk var rädda för mig, och jag lika kunde jobba som dörrvakt, varav det blev en dörrmatta.
Mellanfest hos Andreas, vi sjöng lite singstar. Upptäckte att en av mina mickar har i princip gått sönder =( måste nog köpa ny. Jag som beställt fyra nya sing star skivor med. (Carro ska du komma å hälsa på när jag fått dem;)

Söndag räknas alltid som bakisdag. Var inte bakis, men otroligt seg och trött. Gjorde inte så mycket mer än att slappa mest. På kvällen kom Lisa och Jonas förbi och kolla film. Filmen vi såg vad väl, hum.. annorlunda. Gick att se iaf, men vet inte om jag skulle rekommendera den precis :p

Idag var det bara att kliva upp och gå till skolan. Alltid morgonpassen så får aldrig sovmorgon... men bra på ett sätt, man tar sig upp iaf. Men hjälper inte så mycket, sover "alltid" när jag kommer hem ändå.

Annars, jag och Andreas har bestämt oss för att flytta ihop. När det blir vet vi inte...det återstår att se. "Bor" ju hos honom redan nu nästan, inte varit hemma på två veckor. Men från imorgon blir de att vara hos mig några dagar.

Från tacksittningen


Thulen och öl


Trött... vitaminbrist? eller vad?

Har redan fått klagomål (från Anna) så måste försöka bättre mig på denna blogg :P haha.

Har varit sjukt trött idag, försov mig ganska rejält, men var bara fem min sen till lektionen. Trodde inte jag skulle palla fram till lunch så köpte lite dextro.. Vid lunch när jag väl fick fara hem och SOOOOOVA, tror ni jag kunde somna då... oops!
Men tillslut så!

Lagade plättar idag (eller som vissa kallar det, pannkakor) Första gången som jag gjorde de själv. De blev faktiskt gott! :) Är ju inte dirket så svårt.... Inte så ofta jag lagar mat :P Har ju mamma som brukar skicka matlådor med mellanrum och en pojkvän som faktiskt kan laga god mat. Men de var lääänge sedan jag åt plättar...

Ingen skola imorgon, de känns skönt. Fast kommer ändå ha att göra om jag vill och orkar.
Det är mycket att göra hela tiden i denna kurs.
Redovisningarna vi hade i veckan gick bra, gruppredovisningen fick vi G++ på. Bara för att vi hade för lite OH så fick vi inte VG, snacka om onödigt. Vad är de för skillnad på G och G++? Jag menar, det är ju fortfarande bara G i slutändan...

CSN kom idag, de är alltid välkommet :) Pengar behövs alltid mer än vad man har.
Hade fått jobba i Ötå egentligen imorgon, men eftersom min bil fortfarande inte riktigt är i funktion, och jag ändå måste vara i luleå på lördagen så tackade jag nej.

Nu blir de att köra en betapet på nätet... Andreas och Henke hamna vid datorn.
Henke kom upp idag och hälsade på Andreas.Over and out!

Underbara! Wilma och Ronja

Första inlägget

Tjo
Nu tänkte jag också ge mig på att blogga lite.

Skola idag, typiskt att de vi skulle ha läst och gjort inte ens togs upp. Jag som hade kämpat :P hihi.
Efter blev de snabblunch hemma hos Andreas för att sedan åka och handla med Mella, Iggo och Malin. Vi hitta massa bra grejjer till utsparken av nuvarande Ped 6. Eller tolkningsfråga, även jag, Mella och Iggo är Ped 6:or nu. Men de som varit ett år iaf.
Nu är det bara kvar att planera lite! Oktoberfesten närmar sig....

Annars, upptäckt att denna kurs är tokjobbig :( massor att göra HEEEELA tiden.
Är som lite smått less skolan också, men de blir väl bättre snart hoppas jag!

Ronja och Wilma somna just till efter allt bus de pysslat med den senaste timmen. Tror de blev less varandra, haha.
Ska också börja leta mig mot sängen, Andreas har redan somnat. Ska upp tidigt som vanligt imonn så de blir några timmar sömn som vanligt. Men sov ju 4 timmar under eftermiddagen :P men inte så konstigt.
För att orka med allt läsande och de som skulle göras till skolan åt jag massa Dextro igår (trodde det hette dextrosol?) så var hur pigg som helst när de var dags att sova. (kanske inte så smart att äta sådana kring halv ett på natten :P )

God Natt!

RSS 2.0