Några dagar i korthet

Har inget redigeringsprogram längre så ni får stå ut med röda ögon fenomenet :S

I fredags hade jag och Marie myskväll, vi åt taco´s och godis, popcorn och coca cola på det ;) Var så himla kul att umgås. Hon hade hundarna med också så de var en riktig tjejkväll här. 7 tjejer totalt :) Jag, Marie, Felicia, katterna och hundarna.

Här är puma med och utan glasögon ;)På lördag hade vi besök av Henke, Hanna och lilla Alice hela dagen :) Vi hann med någon omgång sequence också.

och så Felicias kompis Alice
På söndag blev de kinamat :) Vi tog take away och åt den i Bensbyn :) Så Felicia fick träffa morbror som hon saknar och inte sett på ett bra tag :) Hon fick träffa andra morbror också för vi gjorde ett stopp på vägen hem hos dem också för att se hur de går med huset :) Golvet som de börjat med kommer bli riktigt snyggt :)

Gumman var så trött så hon somnade med tungan uteeller så hade hon studerat Puma, Dolly och Prince för mycket ;P

Igår hade vi besök av Emelie och Mio :) Riktigt kul att äntligen träffas :) Mio var ju så söt, när han åt gröt lyckades han fixa två tänder med gröten. Haha, sötungen där.

Så nu har jag sammanfattat några dagar i korthet :) Vad som händer idag får vi se. Skulle fått besök av Åse men hon har blivit sjuk så de blev uppskjutet. Sedan kanske vi ska hänga med Simon och Johanna, men de beror på hur sega eller snabba de är på ikea.

Kommentarer
Postat av: Johanna

och tyvärr var vi för sega =( men det kommer förhoppningsvius fler dagar som ni får komma hit och äta och kolla på vårat kaos ;)

2010-10-26 @ 21:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0