Tisdag 31 mars

Kanske skulle ta och laga lite lunch, skolan börjar 13.00 så måste hinna äta innan de i lugn och ro. Vet bara inte vad jag ska göra till lunch, har inte bestämt mig för vad jag är sugen på riktigt.

Vaknade vid 9 idag, tänkte först stiga upp vid 7 med Andreas men de orkade jag bara inte :p Var meningen att jag skulle sitta och göra skola nu innan lektion. Men det har inte gått så bra. Visserligen har jag läst sådant som har med uppgiften att göra men inte fått ner något på dokumentet. Blir en tråkig kväll idag med andra ord.

Är iaf inne på dag 2 nu. Överraskad över mig själv att jag lyckats än så länge. Trodde det skulle vara jobbigare, men det går lite i vågor, vissa tider eller situationer gör det lite jobbigare. Tur då att jag har tugummi iaf :)

Nu äta lunch. Bye bye

Storhandling

Började en ny kurs idag och jag har inte ens avslutat den förra, inte bra. Men det är en uppgift som måste vara inne senast imorgon, så får kämpa med det imorgon istället.

Annars, den här kursen kommer det sedan vara tenta på, och det är i princip en bok som är viktig att ha.

Nåväl, blev storhandling idag för mig och Andreas. Nu har vi handla mat för huuuur länge som helst framöver. Men samtidigt är de bra att fylla på i förrådet och frysen så har man, och vi lär ha för två månader framåt känns de som.

Nu TV och sedan bara sooova, är trött!

Bullfest

 
På fredagen kom Rickard och Sussa hit, vi bjöd dem på middag. Senare dök även Annie och Anna upp. Vi kollade Let´s dance och surrade.

Lördag vakna jag först vid 6 och var hur pigg som helst, men tvingade mig själv att somna om. Kunde ju inte stiga upp så tidigt!! Så vaknade igen sedan vid 8.
Jag och Andreas tog bussen ut till Örnäset för att hjäpa Sussa med flytten. Killarna bärde saker och jag och Sussa städade toalett och kök. Allt gick i ett lass men det tog sin tid, sedan även att bära in allt i nya. Nya lägenheten såg riktigt fin ut och tror det kommer bli riktigt bra där för Sussa och Rickard, det kommer vara fint. Nu får man själv nästan lust att flytta från Lulebos lägenheter, alla lägenheter har samma skåpluckor, samma garderober osv..  Sen var det ju inte helt fel att det ingick tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i Sussas nya lägenhet. Men iofs har vi allt de i våran med så ska inte klaga :) Plus att vi har tvättstugan precis mitt emot!

Det blev sedan mat på max för oss efter vi arbetat så hårt :D Satt bra med mat, alla var nog riktigt hungriga vid den tiden. Sussa bjöd på maten som tack för hjälpen :)

Väl hemma tog jag en dusch och slumra till ett tag innan det var dags att fixa sig inför kvällens fest. Det blev förfest hos Ida och Malin och det var hela Ped6 som festa tillsammans. Våran fest fick namnet bullfest, haha. Inte för att festen hade något förknippat med namnet direkt, men så kan de gå =) Det kom någonstans från att Tinas kille var på korvfest och det var bara killar där, varav vi var bara tjejet på våran. Blev en hel del fyllespel för oss och det var ritkigt kul :)

Utgång på stuk efter förfesten och där var de prpppat med folk. Blev några turer på dansgolvet och det var riktigt kul faktsikt. Hittade även Zandra och Amanda i vimlet, Amanda mådde inte så bra! Men hon fick i sig en del vatten. Svårt att hitta folk överhuvudtaget så blev att jag "hängde" mycket med mina klasskamrater. Tappade bort alla andra.

Idag har jag faktiskt inte varit bakis bakis som jag brukar vara. Hade jätte lite ont i huvudet bara, men de gick över snabbt. Har bara varit trött hela dagen! Vi har just ätit pizza och det satt inte helt  fel kan jag säga :) mums!
Blir slöa framför tvn resten av kvällen!


NU får de vara slut


Jag har bestämt mig och jag ska verkligen försöka. Nu får det vara slut! Inge mer, det går pengar och det är inte bra för hälsan heller! Sista dagen idag! Får se hur jag lyckas, håll tummarna för mig!!! För det lär behövas.

Annars, fick ett oväntat samtal vid lunch.
Brolli ringde, den yngre av dem och meddelade att han satt på Arlanda och var på väg till Thailand idag. Tänk vad härligt, hela två veckor ska ha njuta av sol, värme och semester. Måste erkänna att jag blev lite avis. Hade gärna varit i hans plats istället! Bad han skicka ett vykort, men han vägra. haha!

Vill också åka på semester till något varmt ställe :p

Annars, blir inte den festen ikväll som var tänkt, var så få som kunde och några som endast kunde komma "för" sent. Vi måste ju vara ute från lokalen kring 23 ungefär så de kändes som om de inte var någon idé. De som vill får komma och förfesta med oss imorgon istället, bättre så :)

Nu kolla lite tv innan jag ska försöka mig på den sista skoluppgiften. Ska jag verkligen orka? Den ska vara inne 23:59 ikväll och känner ingen inspiration. Har gjort bort de andra men den värsta kvar. Fast den måste ändå göras någon gång, får se hur jag gör.





Snart är min bror bland de vita stränderna.
Jag är inte alls avundsjuk, nä inte alls :p

Kvällsöppet

Båda redovisningarna gick bra idag, det var inte så seriöst precis, plus att redovisningen för helklass tyckte till och med läraren att vi skulle försöka göra bort så snabbt som möjligt.. hehe bra inställning där=) Dock tog de ändå sin tid innan alla grupper hade redovisa. Blev lunch och lek på teknikens hus idag, hehe:) Dock inte lika kul som när man var liten, men vad kan man förvänta sig! det blev båtrejs mellan Nina och Sanna iaf, inte mer spännande än så.

Stan har kvällsöppet idag, så åker in till stan på en halvtimma, möter upp Andreas och går ut och äter.  Sedan ska vi shoppa lite om vi hittar något kul :) Andreas behöver hitta vissa saker så det är väl det vi ska leta först och förhoppningsvis har affärerena några bra erbjudanden med.

Måste bara få klaga lite på vädret. Solen skiner och det ser härligt ut, men ändå f*n ska de vara kallt ute. vad är de för stil!!! Våren ska ju vara här nu och inte det kalla vädret!! Snön ska ju smälta bort NU!! T.ex. på morgonen när man stiger upp och tror att jess nu kan jag ta vårjackan, kollar på termometern som visar MINUS 17... bara vinterjacka som gällerr :( hur kul känns de då....

VAR ÄR VÅREN????

OPS

Mitt pluggande fick lite tvärstopp mitt på dagen. Jag somnade :P i tre timmar. Inte bra.
Annars har jag varit duktig idag och pluggat. Gick till biblioteket på morgonen där jag, Jens och Erik satt lite med gruppuppgiften. Simon var inte där så vi måste ses igen imorgon och sammanställa och förbereda redovisningen.

Har inte tid att sitta här längre, måste göra skola innan alla program börjar på tvn.


Då var det roliga över

Veckan fram till torsdag ser mindre rolig ut för mig. Massa skola att göra!! Alla uppgifter skall göras och sedan redovisningar på torsdag. Känns mindre kul. Tänkte sätta igång med ena uppgiften nu. Känns inte som om jag kommer orka lägga ner massa tid på dessa uppgifter så kommer vara glad om jag lyckas få g på dem iaf.

Helgen annars gick snabbt, Erika åkte hem igår. I lördags spela vi lite sällskapsspel och drack lite alkohol. Sussa var också här och stannade även och sov över :) Ätit en massa gotta hela helgen så känns som om man rullar fram nu under resterande vecka.

Nä, bara att sätta igång med det tråkiga, och God morgon förresten :)



Suttit ett x antal timmar med skola nu. Det känns bra att det går framåt och så tog jag den "roligaste" uppgiften först, så kändes lite lättare att komma igång med allt. Dock inte färdig ännu, men knaprat ihop sisådär 11 sidor än så länge. Men de jobbigaste kvar, koppla till den förbannade litteraturen. Kan man vara mer less på skolan än mig??? Tror inte de. Nåja, ska kämpa på här igen på ett tag. Jens kom förbi på besök med, mest för att kolla om jag var på rätt spår och gjort ungefär som resterande gruppen. Passade på att ta en paus med kaffe och lite uno och skip-bo. Skönt med pauser ibland, de behövs.

Sitter nu och väntar på att Andreas ska komma hem, men de är först om en timma.

Typiskt att solen inte lyser :( Det är så härligt när den värmer på och jag vill ju kunna använda min nya jacka så klart :p och de går ju inte om vädret är som de är nu.. *brr* Sen har de börjar snöa, hur kul är de då att man plockat fram stolarna till balkongen när man ändå inte kan sitta där när inte solen skiner!! Men iofs bra att det är dåligt väder, annars hade jag suttit på balkongen istället för att göra skola. hehe.


Erikas FEL

Jag skyller ALLT på Erika, ALLT :p
Åkte in till stan med henne eftersom hon ville dit. Sluta med att jag shoppa alldeles för mycket!! Men köpte massa saker jag gilla så okaj, var ändå bra att vi åkte :) Hitta en superfin skinnjacka! Blev så glad över den och den var på 20 % med. Najz :) Så betalade bara 640 kronor för den. bra bra :) Fast nu lider de ekonomiskt ännu mer. OPS! Men ville verkligen ha den så var bara tvungen. Jag blev kär i min jacka, och när man blir kär så vet ju ni alla brudar att man bara måste ha det :)

Nu har vi iaf tagit oss hem efter en lång shoppingdag och sitter framför tvn och dricker påskmust och äter kex :)

Kattgräs

Sussa har blivit lite halvt inneboende här och det är kul :) Trivs så bra i hennes sällskap.
Gumman har sovit här två nätter i rad denna vecka med. Vi har spelat massa Skip-Bo och bara slappat och varit. Så jag har inte gjort nå skola de senaste dagarna alls, fast jag borde. Men är så less skolan nu så de är helt sjukt. Får väl stå mitt kast nästa vecka med alla redovisningar och allt. Men orkar bara inte.

Sussa for just till jobbet och jag ska ta och plantera lite kattgräs så Wilma och Ronja har något att tugga på :)
Härligt nu när man kan ha balkongdörren öppen rätt länge utan att de blir kallt. Har solläge rätt länge. Ska ta och fixa fram stolarna med till balkongen så man kan sitta och njuta och få lite sol samtidigt, kanske man blir lite piggare :)

Ikväll kommer Erika upp till Luleå, ska bli kul att hon också kommer och hälsar på. Sen kan det även hända att Tess också följer mer, beror på om de finns plats i bilen eller inte. Återstår att se om hon också dyker upp. Så i helgen kommer nog att gå rätt så snabbt. När man har besök och allt, Sussa skulle också komma på lördag efter jobbet så de kanske blir lite sällskapsspel eller något sådant. Återstår att se.

Nej, nu plantera lite kattgräs. Det växer ganska snabbt så om någon dag har jag nog två glada katter, eller snarare ännu gladare :P
(Måste också plantera om lite blommor här snart, måste dock först kolla upp att jag har tillräckligt med krukor.)

Bara L

Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan). Lycka till!

1. Vad heter du? Linda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Ludd
3. Flicknamn: Lovis
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Läkare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lasange
9. Sak i badrummet: Lampa
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Lavinutbrott
12. Något man skriker: Lägg av!
13. Film: Little Miss Sunshine
14. Något man dricker: Läsk
15. Band: Lady Gaga
16. Djur: Lo
17. Gatunamn: Lingonstigen
18. Bil: Lamborghini
19. Sång: Love, love, love

Jag utmanar Carro, Sussa och Anna

Slö idag

Steg upp när Andreas åkte iväg på utbildningen. (kanske inte skrivit det men Andreas utbildar sig till support tekniker på Telia och har jobb ett tag efter de iaf)
La mig sedan i sängen efter frukosten och kollade tv. Läste lite och slumra till någon minut. Tur att Andreas ringde på lunchen annars hade jag nog legat och sovit nu.

Härligt väder ute nu, solen skiner. På morgonen såg de dock lite dystert ut. Får se om man orkar ta sig på en liten promenad med katterna. Men de verkar inte så intresserade av att gå ut, har öppet balkongdörren och de är ändå inne.

Hade fruktansvärd migrän igår, trodde mitt vänstra öga och ögonbryn och området runt det skulle sprängas bort. PÅ RIKTIGT. Länge sedan jag hade så hemsk migrän. Inga tabletter hjälpte och till slut fick jag hjälpa mig själv på traven genom att försöka spy. Efter de började det gå mot rätt håll. Därför jag är slö idag, tar igen min förlorade helgdag eller något sådant :) Rätt skönt ibland att bara inte göra något alls.




Då var det lördag

Vaknade rätt tidigt och såg att jag fått ett sms, blev lite smått orolig i början men sedan när jag pratat med personen på telefon var det ingen fara egentligen :) Skönt att höra. Ibland behöver man bara skriva av sig, och det var ett sådant sms jag fick i natt.

Ska ta och dammsuga hela lägenheten nu, den behöver en rejäl omgång med dammsugaren. Samt lite dammtorkning också. Ser inte fram emot det, därför jag bloggar istället för att dra ut på tiden.

Nä ska slösurfa runt lite på nätet nu och tjattra på msn ett tag.



Dags att hoppa in i duschen och börja fixa sig. Ikväll blir det fest =) Ska bli riktigt kul, sen är planen att vi ska till Stuk om nu ingen oförsägbart skulle hända. Har inte varit på stuk  sen i höstas någon gång.
Blir att kolla på melodifestivalen, dricka lite och kanske lite sing star på de :)

Pratade med Erika (Andreas syster) idag med, hon kommer nog upp till Luleå nästa helg om hon får ledigt på fredag. Hoppas de löser sig=)

Party party :)




Seriöst, melodifestivalen = skit!! HEEELT FEL som vann!
Har inge mer att säga!

Jag är sååååå

... rastlös.
Vad ska jag göra? Orkar inte göra något men vill göra något.
Jobbigt läge!
... är bara rastlös.

Tillbaka. Ladda in lite foton från mobilen för att kolla hur kvaliten egentligen är på fotona. Här kommer lite smakprover.


Wilma med tvåfärgade ögon, hihi


Andreas på väg på fest



Jag en vanlig vardag med den hemska soffan i bakgrunden



Söta gumsan Sussa



Ja de får räcka! Orkar inte lägga in fler, måste hitta på något annat att fördriva tiden med nu.

ARG!

Lule åkte ur fast de spelade bättre!
Behöver jag säga mer!

"Inneboende"

Har en liten Sussa som inneboende i två dagar :P Så kan de gå när man inte har nycklar till sin lägenhet. Men det gör inget, får ju ha Sussas sällskap här, trevligt :) Vi åt våfflor idag till middag, de var gott. Väldigt länge sedan jag åt våfflor iaf.

Var extremt trött idag, sov lite dåligt under natten så sov mellan halv elva och tre på dagen. Inte bra, vet inte hur jag ska lyckas somna nu inatt. Kollade hockeyn med nu på kvällen, J***a lule, går inge bra för dem :( Nu måste de vinna tre matcher i rad för att gå vidare. Skärpning nu!

Annars kan jag väl meddela att "semestern" var bra och 50-års festen var väldigt trevlig. Lagomt med folk  och en massa massa massa god mat :) Hann inte ens smaka på allt för de fanns "oändligt" antal olika sorter.

Säsongspremiär

Var premiär för skridskoåkning för detta år för mig idag. Var kul=) Åkte dock inte så länge, men ett tag i alla fall. Spelat world tour på ps2, trummorna. Det var riktigt kul, ibland gick de bra och ibland mindre bra :p Blev sugen på att köpa det, men men kanske en vacker dag när jag har bättre ekonomi :p

Spelade biljard mot älsklingen med nu på kvällen, gissa vem som vann? ;p
Jag så klart, hihi =) Fick ingen åtta i magen denna gång, så klara mig skadefritt :D

Får just en kärleksförklaring av älsklingen, sött och tror baktanken är att jag ska sluta blogga och mysa med han istället ;) Det är precis vad jag ska göra nu :D

Imorgon är det 50-årskalas som gäller. Längtar efter tårta och smörgåstårta redan nu.

"Semester"

Steg upp 05.30 och packade det sista för att sedan bege oss av.

Resan; 6 timmar och 10 minuter var seg kan jag säga. Katterna var förvånansvärt lugna och tysta =)
Stolt över mina små söta.

Så, var har jag åkt?
Gran Canaria? Njaa... varmt ställe? hmm... beror på hur man ser på saken :p
Någon god drink och härlig mat? Mmm.. maten var god, där kan jag då inte klaga. Drinken bestod idag av vatten :D

Härligt ställe det här och hit kan man ta med katterna med så det är ett stort plus i kanten.


God Natt :)

RSS 2.0