Hundvakt

På morgonen ringer en halvt panikslagen Marie och frågar om jag kan vara hundvakt för hon måste till jobbet och huset är fullt med rök. De hade gått snett med eldningen, nej huset har inte börjat brinna, men förmodligen hade de glömt att öppna ventilen eller vad de nu är :) Självklart kan jag det, trots att jag vet att det blir mer omständigt med hundarna eftersom jag har Flisan. Men de måste ju inte pissa en gång i timmen längre som tur är ;) hihi...

Här är deras bebisar... som nu har övertagits av Simon och Johanna. De har lite lättare med rastandet eftersom jag måste "böka" med Felicia för att kunna gå ut.

Dolly



Puma



Puma satt och spanade på katterna ett bra tag, tills hon gick för nära Wilma och Wilma röt ifrån. Efter det tog hon omväg förbi dem.




Jag såg nog rätt rolig ut när jag var ute och rasta hundarna, två koppel, en barnvagn och hundar som springer åt varsitt håll kors och tvärs, haha :) Men det gick så bra, bättre än vad jag trodde det skulle göra.

När Simon och Johanna hämtade Puma och Dolly var Prince med, så det var full rulle här ett tag. Tre hundar, två katter och lilla Flisan :) Så nu har Felicia slocknat ;) Efter massa bus blir man trött, och morbror Simon busade på med henne ett bra tag också :)

Dansa är kul

Igår hade vi besök av Johanna, Simon och Prince :) Min bror såg riktigt vacker ut i munnen :P haha.. En tand bortplockad.. ojoj.. Så går det när man är hockeyspelare.

Iaf så var Flisan jättetrött och fick dansa tryckare med Johanna till idol :) De tyckte hon var mysigt.



och så här söt är Flisan idag ;)


Första smakportionen

Idag fick Felicia sin första smakportion av morotspuré. Första gången hon fick något annat än bröstmjölk. Hon gillade det och gapade mer än gärna efter mer. Dock fick hon bara två teskedar så vi ser hur magen reagerar först :) Sakta men säkert ;) Men kul att hon gillade det iaf :)

Igår hade vi en heldag i Skellefteå och fick träffa lilla Alice som snart blir tre veckor gammal. Sååå liten hon var. Man har hunnit "glömma bort" att Felicia har varit så liten. Tiden går så snabbt, och snabbt växer de små underbara liven. Nu känns gumman "stor", våran lilla prinsessa som växer och växer ;)

Tre månaders skillnad

Felicia och Alice





Pappor med sina döttrar




Vi hade en riktigt mysig och trevlig dag i Skellefteå igår. Tack Hanna, Henke och Alice för igår.

Besiktat bilen

Seriöst, dagarna bara flyger förbi. Fast jag i princip gör samma sak varje dag. Jag som skulle bli duktig i bloggen igen nu till hösten. Men ibland är jag så slut när Flisan äntligen somnat att jag inte inspireras att skriva. Och Felicia har nu i tre dagar varit sååå sällskapssjuk så har nätt och jämnt hunnit kolla facebook sedan har hon velat öva på att stå/sitta, äta eller mysa. Då blir det inte mycket tid över :)

Men sen sist har jag iaf hunnit med att ha bodenbesök och varit på bodenbesök, besökt Sussa och Noah och idag har vi varit och hälsat på Malin och Rasmus :)

Idag var det besiktining av bilen som stod på schemat och det gick bra :) Dock gillar jag inte att besikta bilar, men ibland får man offra sig för laget :P haha...

Jag har iaf hittat en vinterjacka. Det blir en svart :) och så har jag tänkt inhandla garn och prata med min mormor om hon skulle vilja skapa lite :) Hon är så duktig på sådant där :) Något färgglatt kanske, typ lila i iaf :) Gillar lila, så vet att den färgen ska ingå :) hi.. om ni inte fatta vad jag menade med skapa så var det halsduk, vantar och mössa till vintern då :P

Funderar som på att krypa ner i sängen, men känns som om det ännu är för tidigt för att gå och sova... men trött är jag.. hmm... soffläge ett tag till :)




Min ängel

Varje sekund med min tös är underbar ♥




Nog syns det att hon vuxit





Sötnöt - Nötsöt


Opera

Min dotter har upptäckt att hon faktiskt kan sjunga opera och har övat hela dagen. Det börjar kännas i huvudet :P haha... men söt är hon för det ;) Sedan har hon fått för sig att hon vill stå hela tiden också :) det händer mycket i Felicias liv ;)

Nu är det dags att öva sångrösten igen. Bye!

Dopet

Felicias dop gick bra, gumman var så duktig :) och hon var SÅÅÅ FIN i dopklänninge. Hon har fått så fina presenter av alla nära och kära :) och ett stort tack till mamma och Lena som hjälpt med tårtor och sådant runtomkring :) Vi har ju två expertbakare på smörgåstårta ;) Här kommer lite bilder :) En bild säger ju mer än tusen ord.

Två buketter blommor från mormor och morfar som prydde borden :)

 

Förbereder för kyrkan

 

 

I kyrkan

 

 

Underbara människor

 

 

Felicia tycker om vatten :)

 

 

Tänder ljuset

 

 

Längre än pappa :P

 

 

Posering

 

 

Fika

 

 

 

 

Tårtan

 

 

Presentöppning

 


Presenterna

 

 

Världens sötaste

 

 

 

 

 


Min nuvarande frisyr

Har ju förresten inte visat hur mitt hår blev när jag klippte det, och färgade då :)

 

Vad tycks? Var det bättre med mörkt, längre eller känns det som om det här var bra? Vill gärna höra era kommentarer :) Det är kortare baktill och blir längre fram.

På detta foto tycker jag Felicia är så himla lik Andreas :) Mini-pappa där :) hihi... fast i tjejformat då ;)

 

 

Fick med "alla barnen" på ett och samma foto, otroligt nog :)

Ronja tycker om Flisan iaf, det är härligt. Hon ska slicka hennes fötter eller huvud jämnt :) Flisan rycker till lite när det kommer en sträv tunga mot huden mitt i allt :)


God Natt

Så har även denna dag passerat. Nu är det inte många dagar kvar till Flisans dop och vi får träffa alla nära och kära. Det ser jag fram emot, plus att det blir fika, hihi :)

Nu är jag trött och det blir inte ett längre inlägg än såhär idag.

God natt och sov gott alla som läser bloggen ikväll :)

Nytt påslakan

Andra inlägget för idag, inte dåligt med tanke på den bloggtorka jag haft :P

Iaf, började pyssla efter att gumman somnat och det resulterade i ett nytt påslakan till henne. Ett vändbart, jag tycker det är rätt smidigt att ha "två i ett" :)


Vi var ute och promenera, jag och Andreas och jag fota lite "natur". Andreas fråga om jag skulle bli naturfotograf och tyckte jag skulle fota en sten. Så jag fotade en sten åt honom :P

 

Lite Lule-skog


 

och så självklart ett foto på min allra allra bästa :) Hon som gärna ligger vaken i barnvagnen

 


Peter vill du ge mig någon miljon?

Kan jag inte bara få vinna pengar eller typ att Peter Forsberg får för sig att skänka mig några miljoner. Synd att han inte läser min blogg och kan få detta meddelande. Tänk om någon skulle få för sig att sätta in några miljoner på mitt konto, det hade inte varit helt fel det.

Varför jag vill ha massa pengar. Jo jag VILL VILL VILL köpa hus. NU!! Ja nu, precis nu. Är totalt avundsjuk på precia alla som är husägare. T.o.m. de som äger ett ruckelhus!!!

Nu ska jag drömma vidare om huuuuuuuuus... för drömma får man när man inte har råd att köpa ett! och Triss är det ingen idé att köpa heller, vinnner aldrig mer än max 50 kronor på dem.



Vill ha ny design

Jepp, som rubriken säger. Vill ha ny design på bloggen, men när ska jag ha tid för de? typ aldrig.

Såg Sex and the city 2 nu ikväll. Tyckte den var bra, men tyckte första filmen var bättre faktiskt. Men sevärd var den helt klart, iaf för sådana som tycker om sex and the city överlag. Annars kan man nog skippa att se den :P

Felicia var så go under filmen, bara prata och prata och låg och titta på en och direkt man titta på henne så log hon. Hon är bara föööör söt ibland. Man blir helt varm i hjärtat av att se henne. Hon gav mig och Andreas många skratt ikväll :)

Nu ska jag krypa ner till sängs jag med. Andreas spelar dator, men Felicia väntar i sängen så får kramas med henne :) Hon somnade sent idag, men hon har fått fredagsmysa med oss :)

Upptäckten av fötterna

Nu har Felicia kommit på att hon har fötter och det kan vara väldigt intressant :)

 

 

Ronja vill mysa med Felicia och ger henne en puss

 

 

 

De bästa i mitt liv, Felicia och Andreas, älskar er ♥

 

 


 

Felicia vill också sitta med vid middagsbordet, hon kan kanske inte äta samma mat som vi äter men hon kan smaka på sina händer :)

 

 


RSS 2.0