2-årsdag firades


Igår "firade" jag och älsklingen våran 2-årsdag. Dock var den redan i onsdags, men igår hade älsklingen bokat bord i stan (på Zan). Var riktigt gott och kul att äta ute, inte varje dag det händer :) Så det var riktigt myyysigt.



Efter middagen körde vi runt lite med bilen, körde runt i områden man inte brukar köra kring och titta lite. Sen efter de åkte vi hem och kollade robinsonfinalen. Tyvärr var det fel person som vann. Vet inte riktigt vem jag hoppades skulle vinna. Har som inte haft någon favorit.

Idag blir det nog en ganska lugn dag, snöar ute så inte så inspirerande att fara iväg någonstans heller. Blir kanske ett snabbt besök till storheden.

Jobbat!

Då har man tjänat in denna månads lön, hela en dag, hehe.. Nå bättre än ingenting alls såklart :) Demade på ica, här på Porsön. Stod och lagade mat, kalkonbröstfilé med wokade grönsaker i teryakisås. Dagen gick snabbt. Var så länge sedan jag jobbade (sommras) så kändes inte ens som jobb. Trodde dock det skulle vara fler bekanta ansikten på ica, men så många var det inte.

Resten av kvällen och sen jag kom hem har bara varit lugn och kommer fortsätta så. Mys och tv-tittande står på schemat :) Duger så bra, precis vad jag behöver. Lite trött i fötterna efter att ha stått hela dagen på hårt golv, med inte de bästa skorna.

Dags att plocka fram chipsen och coca colan nu ;) snart börjar filmen :)

Torsdag

Varför är jag uppe? Är extremt trött.. steg upp med Andreas och åt frukost, men fortfarande sitter jag kvar uppe och gäspar. Borde lägga mig i sängen igen så man blir lite piggare och orkar med vad dagen kommer att erbjuda :)

Jag får nog ta och återkomma.



Nu har man vaknat till liv och till och med tagit en promenad ute. Var lite kallt, levererade produkter och skickade iväg med posten också. Medans jag promenerade fick jag ett mms:

Noah säger att tant

linda ska hälsa på oss ida!

Kan du säga nej te honom? ;)

 

Ja och vad gör man, jo det första man gör när man kommer hem är att sätta motorvärmaren på "avfärdstid". Inte kan man säga nej till sötNoah inte ;) och var faktiskt för länge sedan jag såg honom sist.

 

Nu ska jag ringa lite samtal.


Vilket väder...

Huvva vad det blåser och har sig ute. Man vill verkligen inte gå ut i detta väder, men måste man så måste man :S Kommer dock hålla mig inne till efter lunch iaf. Måste förbi skolan och kolla var man kan fixa kursintyg, till af och visa upp papper och sedan hämta bilen. Fläkten låter konstigt i ny bilen, tur det är tre månaders garanti, så de kollar på det idag.

Annars har den lilla i magen börjat kännas av mer och mer :) Förr ett tag sedan var det kanske sådär tre sparkar per dag man kände, nu kan den hålla på ett tag där inne och göra lite väsen av sig :) och det kan hända några gånger per dag. Mysigt samtidigt som det är en underlig känsla, det rör sig i magen och det går inte att kontrollera. Svårt att förklara, men det är underbart ;)

Försökte få ordning på massa papper igår, shit vad man samlar på sig skräp. Det kommer ett brev och man slänger det i en hög och så blir det kvar. Så kastade en hel påse med bara papper igår. Var på tiden att det rensades lite ;) haha...



Under konstruktion

Ja håller på ändra design på min blogg, sitter och mixtrar och försöker
få till något, vad det blir i slutändan återstår att se...





Jag nöjer mig för nu! Hållit på ett tag så det får duga
Tack Annie för hjälpen och tipsen :)

Naglarna

Resultatet efter gårdagens nagelfix som Josefine gjorde på mig. Hon går utbildning nu så fick testa göra naglarna, aldrig gjort det förr. Hon testade även lite dekor. Vad tycks?? :)


EXAMEN!!!

WIIHOOOOO jag har tagit examen :D Så glad över det!!!
Nu är jag lärare ;) hihi
Avslutningsmiddag var det igår. Jag hade det riktigt trevligt.


och en till glad nyhet.
Sålde precis Madzan :) Det gick snabbt, inte ens två timmar på blocket så var den såld :)
Skönt att den blev såld , behöver ju inte två bilar :)




Lite bilder från gårdagen :)




Magen syns ;)









En "sista" puss vid 02.40





Oj vad mycket fika...

... man kan lyckas trycka i sig. Mådde dåligt i tre timmar efter, haha.. men det var det helt klart värt. Så himla gott fika det fanns :) Mätt fortfarande, jag fikade vid 16 och klockan är nu 22.30. Tack Anna för att man fick komma ;) Imorgon är både hon och jag färdigutbildade ;) Inte så pjåkigt inte :) Inte alla som kan slänga fram ett examensbevis från universtitetet ;) hihi... Lite stolt får man vara :) Det tänker då jag vara iaf ;)

Cermoni på dagen och sedan finmiddag (avslutningsmiddag) på kvällen!



Nu är jag så trött så jag ska slänga mig i sängen
God natt, sov gott och dröm sött

Ny bil

Nu har vi köpt oss en ny bil. (nybegagnad eller vad man ska säga)
Iaf, det blev en Renault Scenik 2.0 -05 :) Automat har den också, skööönt :)
Riktigt nöjd, en familjebil, kombi :) Det vi behöver.
Känns bra att vi hittat en bil som vi båda tycker om. Så blev bankbesök och
att hämta bilen idag på eftermiddagen. Vi får väl bara hoppas att jag inte får
otur med denna bil med, brukar ha lite otur ibland när de gäller bilar :P En
har jag krockat sönder och en annan har börjat brinna, men ejb-bejben har
ju varit i min ägo länge nu!!

Så nu för tillfället har vi ju två bilar, blir att sälja ejb-bejb!! Min kära bil!!
Kommer dock säkert inte sakna den när man nu har en lite bättre ;) hihi...



Dagarna går...

Ibland går dagarna helt enkelt för snabbt och ibland alldeles för sakta. Den här dagen har gått alldeles för snabbt än så länge. Tur att den inte är slut ännu då ;) Kan dock bli en halvlång dag här senare eftersom Andreas jobbar stängning och katterna inte alltid är så underhållande som man hoppas på :P Tänkte först besöka Mella idag en snabb sväng och se hur de har fått de i nya lägenheten, men kom sedan på att hon jobbar. De bor ju alldeles nära.

Har utfört mina "måsten" för idag iaf och kompletteringen som jag fick är inskickad. Ska dock göra ett nytt cv har jag tänkt, i vanligt word dokument. De jag gjorde på nätet tjorvar bara och vill lägga upp en tom sida utan orsak. Knas, och kommer behöva cv tillgängligt nu! Kankse dags att börja på den nu :)







Arbetslös

Från och med igår är jag arbetslös. Känns konstigt men ändå inte. Känns mer som att skolan tar slut efter lördag, och först då kommer det att kännas att man är arbetslös. Får se till och fixa ett jobb nu här, om inte annat så något extra. Annars kommer jag nog att bli helt tokig.. något måste jag göra :) Sen får man hoppas på mycket vick inom skolan, för tjänster finns det inte.

Det är mycket bilkollande och lägenhetskollande för vår del just nu... leta leta leta, håller tummarna för att vi hittar en bra lägenhet och bil. Vi var och provkörde bilen idag igen hos bilfirman. Men fortfarande för högt pris. Han sänkte sig lite, men inte tillräckligt för att det ska bli något bilköp för vår del. Andreas är dock väldigt sugen på den bilen, så känns som om det kommer sluta med att vi har den i vår ägo inom en snar framtid. Om nu inte någon skulle gå och köpa den innan.

Var på stan igår och shoppa klänning till avslutningsmiddagen, jag fynda. Helt perfekt att slippa lägga ner massa pengar på en klänning som man ändå bara har en kväll :P Kommer nog förhoppningsvis känna mig tillräckligt fin när mamsen har fixat mitt hår och allt ;) Tur man har en mamma som kan sådant :)

Nu ska jag placera mig skönt framför TV med min fanta (varit sugen på de några dagar) smakade utmärkt!! Jag som inte brukar dricka fanta i vanliga fall. Men nu smakar det gott :)




Helg


På fredag gick både opponeringen och responderingen bra, skönt att det är över nu iaf :)
Nu har vi lite småfix att göra till veckan som kommer bara. Tar nog inte ens en dag.

På fredag kväll somna jag när jag kom hem (mellan ungefär 18 - 20) var sååå trött. Så
orkade inte hälsa på hos någon när jag väl vaknade till liv. Blev hemmakväll framför TVn
istället med katterna, eftersom Andreas jobbade stägning.

Lördag kom Sussa och Noah på besök, de var hos mig från 12-17 så fick mycket mystid
med Noah, helt härligt. Världens goaste unge det där ;) Längtar så mycket efter vår egen
så man får mysa precis när man vill :) Till lunch åt vi varmkorv med bröd, jag hade längtat
så efter de och det smakade gott :)

På kvällen var det fest. Marie och Niklas hade fixat ihop party :) det var riktigt trevligt :)
Många bekanta ansikten men även sådana jag aldrig träffat vad jag vet :) Vi stannade dock
inte så länge. Ju fullare alla blev ju högre ljudnivå blev det :P haha... Nä inte därför vi for :)
Andreas skulle upp och jobba idag med.

Idag vid tolv kände jag att migränen börja komma, så dunsta ner i sängen på en gång
och sov nu fram till 16. Tur hade jag och den gick över. Behövde inte ens ta tablett :)
Ovanligt, men ibland så kan det också ske. Undviker att ta tabletter om det går :)

Ikväll blir det nog att besöka Andy någon gång efter att Andreas kommit hem från
jobbet och vi ätit middag.

Ont i örat

Säg inte att jag håller på bli sjuk bara!! Har inte haft nå öroninfektion eller så
någon gång i mitt liv (vad jag kan minnas iaf). Men har hur som helst inte tid
att vara sjuk. Räcker med den lilla förkyldning som jag haft lite över en vecka.

Nu ska jag och älsklingen iväg att kolla på en bil iaf ;) Kan alltid hoppas på att
det är en bra bil som passar oss. Återstår att se.

Sen ska jag även in på banken och aktivera mitt visakort som har kommit! :)


Bye



Bilen vi var och kolla på såg fin ut. Får se om det blir ett köp eller inte.
Andreas har redan köpt den bilen i huvudet. Talar redan om den som vår, hihi:)


Barnvagn beställd :)

Nu har vi beställt barnvagn. Det blev en crescent classic. Varför vi beställde den redan nu är eftersom snart kommer 2010 års modell (eller de har redan börjat komma av dem, men inte crescents). Det betyder förmodligen att de kommer bli lite dyrare eller att det inte ingår allt. Med att ingå allt menar jag då skötväska och regnskydd, samt att det även ingick en parasoll för oss. Nu bara invänta att den kommer med posten, packa upp den och sedan ställa undan den tills det är dags att använda den. Vi var och "provkörde" en sådan på barnens hus innan vi beställde.

Bilden tagen från
http://www.crescentbaby.se/classic.html

Pratade sedan med pappa på kvällen efter att vi hade beställt den. Då säger han:
- Ja det är en morfars uppgift att betala barnvagnen till det första barnet.

Så det betyder att pappa och mamma står för den kostnaden. TUSEN TACK!!
En barnvagn är ju inte det billigaste precis. Blev verkligen överraskad och jätteglad :)
Så snällt av dem :)

Idag har annars dagen tillbringats på biblioteket. Suttit med examensarbetet jag och
Erik ska opponera på. Inte det lättaste alla gånger, hoho. Helt slut nu och vi är inte färdiga
ännu. Blir tillbaka till bibblo imorgon igen.


Grattis brolli :D

Börjar med att gratta bror Niklas som fyller 30 år idag, nu är du gamling;P Grattis Grattis :)

Min dag har inte varit så intressant, har bara hänt samma sak hela dagen. Har suttit på olika
examensopponeringar (dvs. tre stycken). Detta eftersom man måste gå på tre olika för att
kunna bli godkänd. Så gjort bort dem alla på samma dag :) En del av dem mer intressanta än
andra... den mest ointressanta märkte nog bäbisen av, då den "höll på" i magen
för att underhålla mig :) en väldigt kort stund iaf.

Det är som härligt att känna av rörelsen trots att den är väääldigt kortvarig och kommer
väldigt sällan. Andreas fick också känna av den igår kväll vilket var kul :) Trodde inte man
skulle känna av "redan nu" eftersom andra när det varit i samma vecka inte gjort det.
Men det är väl olika från person till person :)

Nu ska jag iaf slänga mig framför tvn eller något och slappa ett tag :)

Kram

Gardinbyte, ett måste!

Tack för alla gratulationer vi har fått :D

Igår, blev det utstädning av julen. Äntligen, har hunnit bli less tomtar och troll :P
Dock måste gardinerna ännu bytas, vilket jag tänkte göra idag. Skulle vilja ha nya
gardiner och inte behöva slänga upp de gamla, men får stå ut med de gamla.
Vi kollade två filmer igår, Andy var här med. Får väl börja kalla andra Andreas för Andy
så man inte tror att jag pratar om min Andreas, är nog lättast :P Iaf, första filmen
var inte bra :P den var som seeeg,  nee... Men andra däremot var bra. Har glömt vad
filmerna heter ;P

Annars kommer det nog inte hända så mycket mer idag faktiskt, än gardinbytet.
Det blir en lugn söndag som det brukar vara för det mesta.
Kanske att man tar en snabbtripp till storheden om Andreas orkar när han kommer
hem från jobbet, han jobbar bara kort dag. Skulle behöva investera i vissa saker.
Återstår att se vad darling har att säga om det.

Nu slösurfa lite till.

Just ja, tvätta skulle jag också idag!

Gravid ;)


Ja, så ligger det till. Jag är gravid :D
Jag och Andreas ska ha barn :) Allt känns helt underbart och jag kan inte vara lyckligare :)
Det växer ett nytt liv i mig, en blandning av mig och Andreas :) Helt fantastiskt.


Vår lilla ;)




Tur


Andreas tangentbord fungerar, efter gårdagens insident. :) *pust*

Idag händer spännande grejer :) hihi


och minus 31 ute!!! Äckligt kallt!!

Vilken dag.... :/


Grattis till mig själv, lyckades splilla kaffe över hela Andreas tangentbord!!!
Hur lyckat är de då????!! typiskt :(

Nåja... sådant som händer, onödigt händande!!!


Idag blir det att skriva färdigt det där arbetet som bara har legat och släpat i TVÅ ÅR!!!! Snacka om onödigt, men ibland blir de bara så. Har bara mig själv att skylla. Nu måste jag läsa om hela boken, bara för att jag inte gjorde bort de på en gång. Kanske dags att sätta igång, läraren måste hinna rätta uppgiften med innan jag tar examen och framförallt föra in poängen!


Bye

Lugn dag.

Vaknade 07.30 när Andreas for till jobbet och kunde inte somna om. Då slog jag på TVn på Animalplanet där de visade världens roligaste djur eller vad de nu var, fick sällskap av Wilma :)

Tror Wilma tyckte programmet var mer intressant än vad jag tyckte ;) hihi... När det dök upp en lekande katt på TV:n jamade hon till den... sötisen min :)

 

Iaf, var vaken till kl 10 eftersom jag var tvungen att vänta på swedbanks tidsbokningsnisse skulle komma och jobba. Vi ska åka in till stan imorgon och prata lite om hur det skulle se ut om vi tar ett billån. Efter de samtalet hittade jag sängen igen ;) och där befann jag mig fram till tolv. Så skönt att bara sova, hihi.

 

Jag och Erik kollade igenom vårt examensarbete och nu är vi färdiga fram till den 15 januari, tills dommen kommer! Då har vi opponeringen. Nästa vecka blir det dock att gå igenom de examensarbete vi ska opponera på, samt att vara med på tre tillfällen det opponeras andra examensarbeten på.

 

När Andreas kom hem lagade han middag, lax och potatis, smakade supergott :) Sedan har det mest varit "häng" framför TVn. Nu ska vi kolla en film innan de blir att krypa till sängs.

 

Texten på programmet lyder för övrigt:

Gillade du det där, dummer?
Du åker på stryk, dummer!

 

 


Nytt År och det första jag gör.....!!


Nu är det alltså ett Nytt År och det första jag gör när jag vaknar (förutom att prata med pappa i telefonen eftersom han väckte mig) är att säga upp mig från jobbet!
Kanske låter knas i dessa tider att säga upp sig från ett jobb. Men kan inte "flytta" hem igen och vill bo i Luleå. Här har Andreas jobb och förhoppningsvis kan jag också hitta ett jobb här. Är ju färdig med studierna inom en månad :)

Gårdagen var i alla fall riktigt trevlig och maten smakade bra :) Vi spelade lite rappa kalja också och jag vann ;) hihi. Noah spydde ner Sussa på tolvslaget och Sussa spillde även ut Baileys på vår vita matta, haha :) Men nu har vi en anledning att äntligen köpa en ny matta som vi velat huuuuuur länge som helst. Hur som helst, större bravader än så hände inte och raketerna kollades från vår lägenhet. Det är tur att de smäller raketer vid stuk, man behöver aldrig köpa några ;) Tack för en trevlig kväll igår :)



RSS 2.0