Vilket väder...

Huvva vad det blåser och har sig ute. Man vill verkligen inte gå ut i detta väder, men måste man så måste man :S Kommer dock hålla mig inne till efter lunch iaf. Måste förbi skolan och kolla var man kan fixa kursintyg, till af och visa upp papper och sedan hämta bilen. Fläkten låter konstigt i ny bilen, tur det är tre månaders garanti, så de kollar på det idag.

Annars har den lilla i magen börjat kännas av mer och mer :) Förr ett tag sedan var det kanske sådär tre sparkar per dag man kände, nu kan den hålla på ett tag där inne och göra lite väsen av sig :) och det kan hända några gånger per dag. Mysigt samtidigt som det är en underlig känsla, det rör sig i magen och det går inte att kontrollera. Svårt att förklara, men det är underbart ;)

Försökte få ordning på massa papper igår, shit vad man samlar på sig skräp. Det kommer ett brev och man slänger det i en hög och så blir det kvar. Så kastade en hel påse med bara papper igår. Var på tiden att det rensades lite ;) haha...



Kommentarer
Postat av: Anna

Du har ni bara 3 månaders garanti på bilen? Blivit lite lurade?

2010-01-27 @ 14:20:26
Postat av: Linda

Kallas rmf-garanti som alla får när man köper bil via vilfirma, där allt allt ingår. Sedan är den ju inte helt ny bi, utan en -05a, så då har man bara försäkringen efter de.

2010-01-27 @ 21:27:43
URL: http://lindahk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0