Ett besök hos barnmorskan

Jess, varit på kontroll igen. Det såg bra ut :) Knodden har sovit bra i natt och det märkte barnmorskan också, haha :) Lite roligt :) Sedan har jag ju varit lite orolig över att det gör så ont under bröstkorgen, på bara höger sida, men det hade självklart sin förklaring. Bara knodden där inne som trycker på och tycker att det är lite trångt upp mot revbenen. Att man kan vara nojjig ibland ;) Tycker det är rätt coolt nu när hon visar varje gång var barnets huvud är och man får känna på det. Hon sa även hur hon tror barnet ligger för det mesta där inne (även de som gör att jag alltid har ont på just höger sida).

Ja jag har ju som tyckt att min graviditet har varit lätt. Visst den är väl lätt ännu också, jag klagar inte så. Iofs har jag inte något att jämföra med så vet ju som inte egentligen hur den är, haha :P Men nog börjar det kännas mer i kroppen nu. Orkar inte stå på benen lika länge längre och märker att det bildas mer och mer vätska i kroppen. Får ont av att sitta, stå och gå :P haha.. ibland till och med av att ligga. Så inte är det så lätt alla gånger. Men man glömmer bort allt det där när man tänker på vad som finns där inne i magen :)

*Längtar mer och mer för varje dag*

När man är arbetslös och har mycket tid, betyder det att man har lite att göra ibland. Och jag tycker om att pyssla och har "pysslat" på liberos pyjamasdesign. Det är lite som att pyssla :) Resulterade i en ny deisgnad body.

http://www.libero.se/Default.aspx?id=1995&contributionId=243023


Nu är det dags för lunch :)Kommentarer
Postat av: Monica

Åh, jag förstår att du längtar. Det är ju inte länge kvar.. Tiden går så himla fort. Varför ses vi inte egentligen? Vi borde ses... Jag får hälsa på i er nya lya, för ni är väl påväg ifrån Porsön nu?! Om ni inte skulle ha något för er på lördag, så ska Jörgen ha "stående fika" typ hela dagen... Han fyller år. Så de e bara att titta förbi om ni vill.

2010-04-14 @ 11:02:23
URL: http://kuticsnormark.blogg.se/
Postat av: Anette

Stemte på deg på liberokonkurransen : )

2010-04-14 @ 17:00:50
URL: http://tryhonesty.blogg.no
Postat av: Anonym

hejsan!!Nu har jag röstat :)

kram

2010-04-14 @ 17:28:54
URL: http://smartbrunetttt.bloggplatsen.se
Postat av: A

röstat ! :)

2010-04-14 @ 19:43:24
URL: http://nittiosexaan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sådär, har röstat på dig (:

2010-04-14 @ 22:51:36
URL: http://jecica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0